Product Owner Digital

Product Owner Digital

  • IT
  • Technology
  • Amsterdam
  • Minimum of 5 years' experience
  • 678 views
This vacancy has been filled. Go to the Budget Thuis brandpage

Meer dan een miljoen klanten regelen hun energie, telefoon en tv-diensten via Budget Thuis. Het bedrijf groeit in rap tempo, net als het aantal klanten. Een geoliede, perfecte customer journey is van levensbelang. Dat is de verantwoordelijkheid van de Product Owner Digital die de website, MijnBudget-omgeving en de app naar een hoger niveau tilt. 

Over Budget Thuis

Energie, internet, telefoon en tv: typisch van die dingen in en om het huis waar consumenten vaak weinig zin hebben om over na te denken, maar die wél geregeld moeten worden. Liefst zo goed en goedkoop mogelijk. Dat neemt Budget Thuis ze graag uit handen. Inmiddels krijgen ruim een miljoen consumenten groene stroom en gas van Budget Energie, Budget Alles-in-1 (internet, tv en telefonie) en/of Budget Mobiel.

Budget Thuis groeit in razend tempo. Vanuit het hoofdkantoor in de Amsterdamse binnenstad zetten ruim 450 medewerkers zich in om klanten de meest hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden. Die draait op dit moment volledig om energie en telecom, maar daar komen in de toekomst verschillende andere diensten bij.

Voor verdere groei en succes van Budget Thuis, kan het belang van een goede website, ‘MijnBudget’-omgeving en de recent gebouwde app niet genoeg overschat worden. Elk klantcontact moet vlekkeloos efficiënt zijn en een optimale digitale ervaring waarborgen. Die vloeiende en perfecte user journey, daar zorgt de Product Owner Digital voor.

Vacature: Product Owner Digital

Een perfect functionerende website, een MijnBudget-omgeving waarin klanten optimaal ontzorgd worden en een goed werkende app die nieuwe klanten én conversie oplevert, is de basis van het succes. De Product Owner Digital signaleert commerciële kansen om de klantreis binnen alle online kanalen van Budget Thuis tastbaar te verbeteren.

De Product Owner Digital benadert vraagstukken vanuit een gedegen visie op customer experience en customer journeys (interface) en vertaalt deze moeiteloos door naar heldere ideeën om daar waar mogelijk te digitaliseren en te professionaliseren. Met als resultaat: concrete, werkbare user stories waar het Online IT Team (10 fte) direct mee aan de slag kan.

Oplossingsgerichte stakeholdermanager
Als schakel tussen het ontwikkelteam en de business, begeleidt de Product Owner Digital het complete proces van idee tot uitvoer. Tevens is zij/hij het directe aanspreekpunt en sparringpartner voor verschillende interne en externe stakeholders. Als oplossingsgerichte, overtuigende communicator toont de Product Owner Digital zich aan elke tafel een waardig, kundig en plezierig gesprekspartner.

Zoals Budget Thuis een challenger in de markt is, is de Product Owner Digital dat binnen de organisatie. Zij/hij neemt echt ownership over de rol en deinst er niet voor terug om de status quo te challengen, en met goed doordachte en onderbouwde suggesties voor verbetering te komen.

De Product Owner Digital maakt samen met acht andere Product Owners en Business Analisten onderdeel uit van het Business Process Management Team dat direct rapporteert aan Safira de Witte, Manager BPM & Digital.

Als Product Owner Digital speel je een sleutelrol in de toekomst van Budget Thuis. Een proactieve, initiatiefrijke mindset is niet alleen zeer welkom, maar een vereiste.” – Safira de Witte, Manager BPM & Online

 

Interesse?

Budget Thuis werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lidewij Kosters Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: