Manager Digital Transformation

Manager Digital Transformation

  • Consulting
  • Utrecht
  • Minimum of 5 years' experience
  • 2306 views
This vacancy has been filled. Go to the IG&H vacancies brandpage

Met de nieuwste technologieën creëert IG&H bedrijfsbrede transformaties en veranderingen. Dat het adviesbureau hierin succesvol is, blijkt uit het feit dat onder andere het Organizational Transformation-team binnen één jaar tijd is verdriedubbeld. Door de groeiende vraag naar impactvolle (digitale) transformatie- en verandertrajecten is er plek voor een agile-minded Manager Digital Transformation.

Over IG&H

Het is al lang geleden dat de technologie-afdeling driehoog-achter in het bedrijf werkte. Vandaag de dag is IT een integraal onderdeel van de meeste businesses. En om blijvend relevant te zijn, moeten bedrijven soepel inspelen op de steeds vernieuwende digitale technologieën. Opgericht in 1988 vanuit een Rotterdamse studentenkamer, helpt het van oorsprong strategische adviesbureau IG&H bedrijven te innoveren door consultancy met technologie te combineren.

Verzekeringsmaatschappijen (digitaal) transformeren, value-based-healthcare realiseren en last-mile-strategie voor retailers implementeren, IG&H biedt verschillende duurzame totaaloplossingen aan bedrijven. Dit doet het adviesbureau door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande marktkennis is het bedrijf tegenwoordig sectorspecialist in financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg.

De veranderingen die tegenwoordig in steeds hoger tempo plaatsvinden, vragen om wendbare en flexibele organisaties. Naast agile werken helpt IG&H’s Organizational Transformation-team bedrijven met o.a. het creëren van zelfsturende teams, datagedreven prestatiedialogen en digitale innovaties. Het team is trouwens pas sinds 2018 actief, maar heeft sindsdien in rap tempo een organische groei doorgemaakt.

Vacature: Manager Digital Transformation

De Manager Digital Transformation is één van de grote impactmakers binnen IG&H’s transformatie- of verandertrajecten. Deze ervaren manager haalt veel energie uit het motiveren van teams om deze klaar te stomen voor het leveren van betere (team)prestaties. Dit doet hij/zij via het doorvoeren van praktijkgerichte en duurzame oplossingen rondom cultuurverandering. Deze aanpassingen treffen vaak zowel de harde (organisatiestructuren) als de zachte kant (de mindset van mensen) van het bedrijf.

Een van de typische projecten is een aanpak genaamd Improof!: in twaalf weken brengt de Manager Digital Transformation teams een nieuwe manier van werken bij. Dit doet hij/zij uiteraard samen met collega’s. Wat is de ambitie? Waarin is iedereen goed en waarin minder? Deze persoon stelt de juiste vragen en verplaatst zich makkelijk in het perspectief van de klant. Door o.a. stand-ups te introduceren leert hij/zij het team grip te krijgen op KPI’s en werkvoorraden, maar ook de klanttevredenheid te vergroten en de doorlooptijd te verkorten.

Naast de focus te leggen op het runnen van de business, spreekt de Manager Digital Transformation nog een diepere laag aan. Wat zie je als werknemer fout gaan en wat kan je er zelf aan doen? Sterke communicatieve en coachende vaardigheden helpen de Manager Digital Transformation om mensen uit hokjes te krijgen en contact met anderen te laten maken. Dit gebeurt niet alleen in de operationele teams, ook het MT van de desbetreffende unit wordt hierbij betrokken. Zo blijven de lijnen altijd kort.

“We zoeken een échte teamplayer. Managers en Directors delen hier de verantwoordelijkheden, op deze manier proberen we samen de tent te runnen. Je werkt echt samen en gunt elkaar dingen. Als Manager werk je mee in projecten en ben je veel aanwezig, zodat je ook zelf ervaart wat er speelt.” – Boy Knoef, Manager Organizational Transformation

De ideale kandidaat heeft ervaring met consulting en management op het snijvlak van mensen, processen en systemen. Deze persoon ademt verandermanagement en heeft hierin aantoonbare resultaten geboekt. Het liefst binnen de financiële dienstverlening of retail. Hij/zij is taakgericht en heeft veel agile-ervaring. Ook voelt deze persoon zich volledig senang binnen IG&H’s informele werksfeer die zich focust op ‘samen groeien’.

Wat de Manager Digital Transformation nog meer kan verwachten zijn: versbereide lunches, teamactiviteiten en legendarische feesten. Ook goed om te weten, is dat het bedrijf in 2019 is uitgeroepen tot Best Workplace. IG&H is gevestigd in het Utrechtse Businesspark Papendorp bij knooppunt Oudenrijn.

 

Interesse? 

IG&H werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Apply

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: