Interim Business Process Owner

Interim Business Process Owner

 • Interim
 • Consulting
 • Amstelveen
 • Published on: 22 June 2022
 • Minimum of 10 years' experience
 • 1338 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 10 jaar ervaring
 • Met business process optimalisatie
 • Binnen complexe organisatie
 • Stakeholder management

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Technische Unie heeft de ambitie een ‘Digital Enterprise’ te worden door alle end2end klantprocessen optimaal in te richten en te automatiseren. De Interim Business Process Owner wordt verantwoordelijk voor de implementatie van de optimalisatie roadmap van Procure to Pay en draagt zorg voor afstemming met interne stakeholders, het coachen van de organisatie door het verandertraject en het opstellen van de business controls. 

Over Technische Unie

Technische Unie is een groothandel in technische oplossingen voor de installatie sector. In Nederland heeft Technische Unie 41 vestigingen, twee distributiecentra en een centraal kantoor in Amstelveen waar 2.000 mensen werken. Technische Unie maakt deel uit van de wereldwijd actieve Sonepar-familie. Het bedrijf voert duurzaamheid hoog in het vaandel, zowel op het vlak van medewerker en maatschappij als op het vlak van energieverbruik, afvalscheiding, recycling en duurzame inkoop.

Technische Unie heeft als missie om optimale dienstverlening aan haar klanten te leveren, en hen in staat te stellen het installatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Producten op tijd, compleet en op de juiste plaats leveren is hierbij essentieel. Om het hele bedrijf zo lean mogelijk te organiseren, richten vier expert teams (Procure to Pay, Order to Cash, H2R en Finance to Manage) zich erop om alle functiepijlers binnen de organisatie te optimaliseren en digitaliseren. De Interim Business Process Owner geeft leiding aan de pijler Procure to Pay.

Korte functieschets: Interim Business Process Owner

Opdracht: De missie van de Interim BPO is om het P2P-traject (inkoop, logistiek en finance) te optimaliseren en verder in te richten. Door verbeterinitiatieven succesvol te implementeren en de organisatie mee te krijgen in de verandering van het end2end proces. Intern stakeholder management, sensitiviteit en cross-functioneel verbinden zijn onmisbaar voor succes. Zij/hij staat sterk in de schoenen als regisseur van dit hele proces.

Domein: Procure to Pay

Team: Samen met drie andere BPO’s geeft de Interim BPO vorm aan de algehele digitale business transformatie. De BPO werkt nauw samen met een Business Process Architect en rapporteert aan het MT.

KPI’s: Opstellen van de business controls en KPI’s voor het end2end proces behoren tot een belangrijke taak van deze rol. Realiseren van de optimalisatie van het P2P-proces is key.

Grootste uitdaging: Naast het realiseren van de optimalisatie, is het meekrijgen van alle interne stakeholders en het begeleiden van de organisatie tijdens het verandertraject een uitdaging.

 

Interesse?

Technische Unie werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Daan Bouman via daan.bouman@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Interim Business Process Owner Apply
Apply for this function

Interim Business Process Owner

 • Hidden
 • Please share your resumé or the URL of your LinkedIn profile
 • Max. file size: 10 MB.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: