HR Directeur

HR Directeur

  • HR
  • Consulting
  • Almen
  • Minimum of 10 years' experience
  • 1114 views
This vacancy has been filled. Go to the Abeos brandpage

Abeos Uitzendbureau is een arbeidsbemiddelaar in verschillende sectoren zoals industrie, groen, logistiek, veterinair en food. Het bedrijf draait volledig om mensen, daarom is HR binnen Abeos essentieel. Abeos zet de komende jaren in op verdere digitalisering en procesautomatisering en zoekt een HR Directeur die werknemers en bedrijfsprocessen op elkaar aan laat sluiten en de organisatie in die visie meeneemt. Dit is een rol voor een moderne, enthousiaste en pro-actieve HR-strateeg met executiekracht.

Over Abeos

Abeos Uitzendbureau bemiddelt in werk en werknemers voor onder andere de sectoren industrie, groen, techniek, logistiek, food, milieu & energie en veterinair. Het bedrijf is in 1963 opgericht voor de agrarische sector, vanuit de behoefte bij agrarische bedrijven om continuïteit te waarborgen als de ondernemer ziek werd.

Inmiddels is Abeos een full-swing uitzend- en detacheringsbureau voor werknemers in allerlei sectoren die breed inzetbaar zijn door sectorspecifieke vaardigheden. Ook biedt Abeos klanten extra personeelsservices, zoals strategische en operationele personeelsplanning, carrièreplanning, opleiding, etcetera. Er wordt altijd gestreefd naar langdurige partnerrelaties met klanten en medewerkers. Het bureau telt momenteel 2.500 mensen over 15 vestigingen in het oosten van Nederland, met de ambitie om landelijk uit te spreiden.

Werknemers van Abeos zijn vakkundig, doelgericht en daadkrachtig. Met de nuchtere mentaliteit van het oosten. Abeos opereert autonoom en heeft een gezonde financiële positie. Hierdoor kan het in grote mate de eigen toekomst bepalen. Klanten en medewerkers vertrouwen Abeos; het uitzendbureau doet wat het belooft.

 “We hebben een grote groeiambitie voor landelijke dekking van onze diensten en om een stevige digitaliseringsslag te maken. We zijn hiervoor ook financieel goed gepositioneerd en echt klaar om te gaan.”

De HR-afdeling is vormgegeven als een dienstverlenende organisatie. Abeos werkt in een snel veranderende context. De HR Directeur zal een cruciale rol spelen om procesoptimalisatie verder te initiëren en te professionaliseren om voorop te lopen in deze moderne wereld. Omdat het werk altijd over mensen gaat is HR belangrijk onderdeel van het primaire bedrijfsproces.

Vacature: HR Directeur

De HR Directeur is van grote strategische waarde voor de groei die Abeos voor ogen heeft. Bij een uitzendbureau betreft HR, naast de interne staf, voornamelijk ook het primaire bedrijfsproces. De HR Directeur denkt daarom bedrijfsbreed strategisch mee en vuurt met enthousiasme vernieuwingen in de operatie aan. Vraagstukken waar zij/hij waarde gaat toevoegen zijn bijvoorbeeld de krappe arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid, leegloop en efficiëntere inzet van arbeidskrachten en het opleiden van medewerkers in de Abeos vakschool.

Bij Abeos is HR duidelijk een mix van hardskills en softskills. Het bedrijf maakt een digitaliseringsslag door; het automatiseert middelen en processen en werkt steeds meer datagedreven. De HR Directeur ontwikkelt de visie op modernisering van het HR-platform en zorgt ervoor dat er geen kloof ontstaat tussen HR en de business. De HR Directeur is bovendien voor de CFO en CEO een strategische sparringspartner die weet wat er in de organisatie speelt en waar het bedrijf naar toe moet. Zij/hij zet zich in voor een optimale employee experience, performance management en een prettige bedrijfscultuur.

 “De HR Directeur is een voorbeeld voor de organisatie, met pro-actief leiderschap in het digitale kantelpunt waar we ons in bevinden. Zij/hij heeft bovendien een flexibele, hands-on mindset.”

De HR Directeur is een nieuwe functie die onderdeel uitmaakt van het Management Team. Zij/hij rapporteert aan de Algemeen Directeur van Abeos en stuurt een team van 8 FTE aan.

 

Interesse?

Abeos werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via 
vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Vivian Linker Apply

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: