Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Head of Logistics

Head of Logistics

  • Operations
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Minimum of 6 years' experience
  • 862 views
This vacancy has been filled. Go to the Head of Logistics brandpage

Netraco ontwikkelt, ontwerpt en produceert textiel- en leerproducten voor ‘s werelds grootste merken. Vanwege de snelle groei en dynamische markt staat de professionalisering van de logistieke afdeling hoog op de agenda. De Head of Logistics wordt de drijvende kracht bij het uitstippelen van de logistieke strategie en het aansturen van procesverbeteringen.

Over Netraco

Netraco is een leidend private-labelbedrijf voor nationale en internationale retailers binnen de modebranche. Netraco ontwerpt, produceert en ontwikkelt textiel- en leerproducten voor grote merken zoals Inditex, HEMA, Heineken, Albert Heijn, Wehkamp, ALDI en Amazon. Daarnaast hebben ze nog eigen labels als Ibana, Goose Craft, Krakatau en Indosole. Bij Netraco staan mens en milieu hoog in het vaandel. De missie is om op de lange termijn bij te dragen aan verbeteringen in de gehele waardeketen van de mode, door het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het verbeteren van de sociale omstandigheden. 

De scope van Netraco is internationaal, met hoofdkantoren in Nederland en Shanghai. Er werken jonge, ambitieuze en enthousiaste mensen die elke dag het verschil willen maken. Het is een bedrijf met een sterke cultuur. Passie, impact, moed, eerlijkheid zijn de kernwaarden waarmee alle medewerkers zich sterk verbonden voelen. 

Netraco is in beweging. De snelle groei vraagt om een professionaliseringsslag binnen de organisatie, zo ook binnen logistiek en supply chain. Om de groei bij te blijven benen, moeten de processen efficiënter worden ingericht. Daarom trekken ze een nieuwe Head of Logistics aan om de leiding te nemen en deze ontwikkeling vorm te geven.

Vacature: Head of Logistics

Netraco hecht veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van hechte klantrelaties. Logistiek en supply spelen hierbij een belangrijke rol. Netraco heeft als doel de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en onderscheidt zich van haar concurrenten door een uitstekend serviceniveau en on-time delivery. Momenteel verlopen echter veel logistieke aanvragen handmatig en zijn systemen niet optimaal ingericht. Er is dus behoefte aan een stevig fundament om verder op te kunnen bouwen en het excellente serviceniveau te borgen.

Strategieontwikkeling en implementatie
De Head of Logistics krijgt de uitdagende taak om enerzijds de langetermijnstrategie te ontwikkelen en daarnaast concrete operationele vraagstukken effectief op te lossen. Het kiezen van logistieke partners en het identificeren van de juiste supportsystemen zijn hier onderdeel van. Daarnaast staat ook de overstap naar een nieuw ERP-systeem op de planning. Ondertussen loopt de dagelijkse operatie gewoon door, snel kunnen schakelen is daarom belangrijk in deze rol. 

Deze nieuwe rol is een prachtige uitdaging voor een logistiek expert die het verschil wil maken. Omdat je zowel bezig bent met de strategie als ook hands-on procesverbeteringen, heb je direct impact op het toekomstbestendig maken van ons bedrijf.” – Dick Hauber, CEO 

Cultuurverandering
Logistiek binnen de modebranche wordt in hoge mate beïnvloed door seizoenen en wisselende collecties. De Head of Logistics heeft hiermee affiniteit, is analytisch en doorgrondt snel de verschillende klantbehoeften. De ambitie is om een voorloper te blijven qua serviceniveau binnen de branche. Dat brengt een mindsetverandering met zich mee; van ad-hoc oplossingen bedenken naar proactief service-innovaties bieden. De logistieke managers meenemen in deze veranderingen en het aansturen, ontwikkelen en enthousiasmeren van een team is iets wat de Head of Logistics energie geeft. De rol is naast managerial, conceptueel en strategisch, ook uitgesproken hands-on.

Deze rol, die alle businessunits en private labels binnen Netraco omvat, biedt veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Interesse?

Netraco werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via  annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Apply

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: