Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

General Manager

General Manager

  • General Management
  • Logistics
  • Utrecht
  • Minimum of 10 years' experience
  • 1530 views
This vacancy has been filled. Go to the Eurofins brandpage

Met meer dan achthonderd laboratoria in meer dan vijftig landen zet Eurofins wereldwijd de toon op het gebied van biotechnologische en chemische analyse. Er is op dit moment een vacature voor General Manager voor een van de Nederlandse entiteiten van Eurofins. De impact van deze rol is breed: van het aanboren van nieuwe markten tot het verbeteren van de operatie.

Over Eurofins

Eurofins is een netwerk van meer van achthonderd laboratoria met ongeveer 50.000 medewerkers wereldwijd. Deze laboratoria testen alles voor het dagelijkse leven, van coronatests tot forensisch onderzoek en van asbestanalyse tot de keuring van levensmiddelen. Jaarlijks gaat het om meer dan 450 miljoen tests.

Het portfolio bestaat uit meer dan 200.000 analysemethoden voor innovatieve klinische diagnostiek en het evalueren van de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van biologische stoffen en producten. Een interessante markt om marktleider in te zijn, want de vraag naar toegepaste wetenschappelijke kennis en baanbrekende testmethoden groeit met de dag.

Dankzij een voortvarende buy-and-build-strategie is Eurofins al meer dan 20 jaar één van de snelst groeiende bedrijven ter wereld. Er is bewust gekozen voor een decentrale organisatiestructuur, waardoor Eurofins een hub voor ondernemerschap vormt. Aan het roer van ieder laboratorium staat een ondernemer die haar/zijn business naar eigen inzicht runt. Wat alle entiteiten binnen de groep bindt, is de missie: met technische innovatie en service iedere dag de wereld en de samenleving een stukje gezonder en veiliger maken. Kortweg: Testing for Life.

Vacature: General Manager

Een van de Nederlandse entiteiten van Eurofins staat aan de vooravond van een aantal transformaties waaronder het aanboren van nieuwe categorieën en markten. Om de organisatie in deze bijzondere tijd te leiden en de grootste kansen te verzilveren, trekt Eurofins een General Manager aan.

“De nieuwe General Manager landt in een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie en staat aan het hoofd van een goed georganiseerd team met gedreven collega’s. Zowel de ambities als de kansen zijn enorm.”

De General Manager is strategisch, financieel, commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor een snelgroeiende organisatie in transformatie. Hoe hard de entiteit de komende jaren zal groeien ligt mede in handen van de General Manager.

De General Manager neemt belangrijke beslissingen altijd met het oog op het totaalplaatje, van P&L tot IT en van operational excellence tot inhoudelijk sparren met R&D over kansen in de markt. Uniek aan deze rol is de enorme vrijheid om te ondernemen in combinatie met de financiële en inhoudelijke support van het Eurofins-netwerk.

 

Interesse?

Eurofins werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via 
annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: