Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Finance Manager

Finance Manager

  • Finance
  • Lelystad
  • Minimum of 6 years' experience
  • 1078 views
This vacancy has been filled. Go to the DaklaPack brandpage

DaklaPack is marktleider in innovatieve, groene verpakkingen en verzendmaterialen. Mede dankzij de activiteiten in de medische industrie groeide DaklaPack afgelopen jaar enorm hard. Een lijn die het ondernemende bedrijf graag wil voortzetten. De ambitieuze Finance Manager zorgt ervoor dat deze ambitie gerealiseerd kan worden. 

Over DaklaPack

DaklaPack Group bestaat uit een groep innovatieve bedrijven die elkaar zowel strategisch als operationeel ondersteunen. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Lelystad en verkoopkantoren in onder meer Frankrijk, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk biedt DaklaPack klanten in heel Europa unieke oplossingen op het gebied van verzending, verpakking en afvulling.

Ondernemendheid zit diep verweven in het DNA van DaklaPack. Dat blijkt onder meer uit de aanpalende activiteiten die het verpakkingsbedrijf door de tijd heen initieerde. Met verschillende succesvolle divisies zoals Clinical Trials, 24 ICE en How Are You Diagnostics wist DaklaPack haar positie op de markt flink te verstevigen. Na Europa is ook Amerika aan de beurt: onlangs opende DaklaPack zowel aan de westkust (San Diego) als de oostkust (New Jersey) een vestiging.

Toe aan de volgende stap
De afgelopen jaren maakte DaklaPack Group een behoorlijke groei door. Zo nam onder meer de dienstverlening binnen de medische industrie fors toe. Deze groei had impact op de aard en omvang van de werkzaamheden op de Finance-afdeling. De omvang en complexiteit van de huidige organisatie en de ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen vragen om doorontwikkeling en verdere professionalisering van deze afdeling. DaklaPack is toe aan de volgende stap: een proactieve, stevige Finance Manager die zaken structureert, standaardiseert en verder optimaliseert en daar waar mogelijk automatiseert.

DaklaPack is een uitgesproken ondernemend en innovatief bedrijf met de ambitie om de komende jaren de omzet te verdubbelen. De cultuur voelt als die van een familiebedrijf.

Vacature: Finance Manager

De Finance Manager is verantwoordelijk voor de verschillende BV’s van DaklaPack. Deze professional denkt proactief mee over hoe elk van deze divisies optimaal kunnen groeien, en bekijkt hoe een meer datagedreven benadering hierin een rol kan spelen. Nationaal en internationaal (door)groeien is het motto: aan de Finance Manager om deze groei effectief te faciliteren. Meedenken over de strategische koers van de organisatie is een belangrijk onderdeel van deze rol. Als klankbord en sparringpartner van de CFO geeft de Finance Manager gevraagd én ongevraagd advies. Middels rapportages en analyses ondersteunt deze positive de ontwikkelingen die vanuit het financiële en bedrijfseconomische perspectief aandacht vereisen. De verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie en intercompany omzet ligt eveneens bij de Finance Manager.

De Finance Manager geeft leiding aan de Finance-afdeling (5 fte) en aan de HR professional. Daarbij hoort het coachen van de medewerkers in hun verdere ontwikkeling. Elkaar op het juiste moment challengen en gechallenged worden is een groot goed binnen DaklaPack. Dat vraagt om een stevige, verbindende persoonlijkheid met diepe kennis op het gebied van finance en accounting. Binnen DaklaPack zijn lijnen kort en wordt snel geschakeld. Een goed idee dat vandaag tot stand komt, kan morgen al ten uitvoer gebracht worden.

Van rechterhand tot CFO
De rol is een geweldige kans voor een ambitieuze finance professional. De Finance Manager werkt nauw samen met de huidige CFO en groeit op die manier zelf in de rol van toekomstig CFO.  De Finance Manager krijgt alle vrijheid om een eigen stempel op de organisatie te drukken en kansen te verzilveren. Om dit te kunnen doen in een dynamische, ambitieuze organisatie die zo snel groeit, is uniek.

“De rol is de uitgelezen kans voor een ambitieuze Finance Manager die niet bang is om de status quo te challengen. Een doorpakker die weet wat nodig is om de stijgende groeicurve van DaklaPack onverminderd door te zetten.” – Dave Klaassen, CEO

 

Interesse?

Daklapack werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Apply

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: