Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Digital Marketeer – Display & Social

Digital Marketeer – Display & Social

  • Marketing
  • Financial Services
  • Amsterdam
  • Minimum of 5 years' experience
  • 268 views
This vacancy has been filled. Go to the Digital Marketeer – Display & Social brandpage

New10 combineert het beste van twee werelden: de snelheid en flexibiliteit van een fintech met de expertise en zekerheid van een bank. De Digital Marketeer zorgt ervoor dat binnenkort geen enkele MKB’er om de propositie van deze ambitieuze club heen kan.

Over New10

New10 is geïnitieerd door ABN AMRO en maakt het voor MKB’ers mogelijk om online een zakelijke lening tot een miljoen aan te vragen. Geen gehannes meer met papierwerk en businessplannen, op basis van enkel de jaarcijfers en een transactieoverzicht weten ondernemers binnen vijftien minuten of ze in aanmerking komen voor financiering. Met deze gemakkelijke toegang tot geld helpt New10 ondernemers om te groeien, zelfsturend te zijn en snel te schakelen wanneer zij kansen zien. Dat het bedrijf met dit concept uitermate succesvol is, blijkt onder andere uit de stevige groeicijfers die New10 sinds haar start in 2017 laat zien.

“New10 is een jonge, multinationale, relatief kleine en snelle organisatie waarbij iedereen erg dicht op de veranderingen en ontwikkelingen binnen het vakgebied zit. We zijn wel onderdeel van een grote bank, maar opereren hier helemaal los van.” – Natalia Yushkova, Head of Brand Marketing

Gestart met slechts twintig developers is de fintech inmiddels uitgegroeid tot een ambitieuze en internationale club met zo’n 130 collega’s uit meer dan 32 landen. Vanuit het Marketing- en Salesteam zijn vandaag de dag de pijlen gericht op de realisatie van die ene ambitie: de motor zijn voor het MKB in Noordwest-Europa. Het team focust zich op het binnenhalen van nieuwe gebruikers en het vinden van klanten die gebruikmaken van het platform. Aan de Digital Marketeer de opdracht om de display- en social-advertising van New10 tot nog grotere hoogte te laten stijgen.

Vacature: Digital Marketeer – Display & Social 

De Digital Marketeer is in de lead voor het ontwikkelen van de onlinemediastrategie, advertentiecampagnes en het budgetmanagement. Zij/hij vergroot binnen no time de awareness rondom de New10-propositie, genereert marketingleads en optimaliseert de ROI van de campagnes door middel van experimenten. Dit alles doet zij/hij op basis van de New10-doelstellingen. Om deze rol tot een groot succes te maken, combineert de Digital Marketeer een hands-on benadering met strategische kennis van digitale marketing met als specialismen: display en paid social media. Hierbij ligt de meeste nadruk op display.

De Digital Marketeer werkt end-to-end aan haar/zijn projecten en is hierin datagedreven. Van creatieve concepten bedenken tot de uiteindelijke performances analyseren, met pakkende campagnes volgens het see-think-do-model overtuigt zij/hij nieuwe leads een aanvraag te doen. Een goed begrip van onder andere Google Ads, DV360, Smartly, Facebook Ads, Google Tag Manager en Google Analytics is hiervoor noodzakelijk. New10 richt zich met haar marketing vooral op de directe kanalen en daarmee direct op de ondernemers of kleinere financiële instituten. Kennis van het B2B-medialandschap is gunstig, maar ook met B2C-ervaring kan de Digital Marketeer in deze rol goed uit de voeten.

“Het leuke aan dit werk is dat je direct met de ondernemers zelf werkt. Je helpt hen en hun bedrijven echt verder. Je ziet dit bijvoorbeeld goed terug op ons YouTube-kanaal. Vooral in deze rol is het level van autonomie groot en je werkt met een toegewijd team van mensen die allemaal expert in hun vakgebied zijn.” – Natalia Yushkova, Head of Brand Marketing

De performance van de kanalen op orde brengen en relevante, commerciële content ontwikkelen, de Digital Marketeer doet dit natuurlijk niet allemaal in haar/zijn eentje. Hierbij krijgt zij/hij hulp van het Marketing- en Salesteam, waaronder de Performance Marketeer (SEA, SEO, affiliates), Content Expert, Growth Marketeer, CRM Marketeer en Digital Analyst. Binnen dit team heeft zij/hij de volwassenheid om zich op te werpen als een projectleider die bij vragen makkelijk uitreikt naar andere collega-experts om samen tot innovatieve concepten te komen.

Net als de ondernemers pioniert en leert New10 nog elke dag. De Digital Marketeer past hier perfect tussen met haar/zijn ondernemende en op groei georiënteerde mentaliteit. Zij/hij is niet bang om het heft in eigen handen te nemen en zoekt continu naar nieuwe doelgroepen, trends en ontwikkelingen om in haar/zijn strategie te integreren. Ook staat zij/hij ervoor open om in de toekomst door te groeien naar een leidinggevende functie.

Momenteel werkt New10 hybride; deels thuis, deels op kantoor in het Spaces-pand naast het Amsterdamse Amstelstation. Een locatie die zich kenmerkt door de vele innovatieve en jonge bedrijven, waardoor er een frisse en ondernemende sfeer hang. Vanuit hier werkt de Digital Marketeer samen met haar/zijn collega’s aan de bank van de toekomst.

 

Interesse? 

New10 werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Florentine van de Loo via florentinevandeloo@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

Digital Marketeer – Display & Social Apply

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: