Country Manager

Country Manager

  • Sales
  • Health
  • Amsterdam
  • Minimum of 8 years' experience
  • 651 views
This vacancy has been filled. Go to the VetFamily brandpage

VetFamily helpt dierenklinieken future-proof te worden. Door hen op allerlei vlakken te ondersteunen, professionalisering aan te jagen en door nieuwe, commercieel interessante diensten toe te voegen, zorgt de Country Manager ervoor dat VetFamily haar leidende positie in Nederland verstevigt. 

Over VetFamily

VetFamily is in 2000 opgericht in Denemarken. Het doel van de oprichters was duidelijk: dierenartsen ontzorgen zodat zij hun tijd en aandacht volledig aan de zorg voor dieren kunnen besteden. Door een platform te creëren voor onder meer gezamenlijke activiteiten op het gebied van inkoop, kennisdeling, onderwijs en marketing, maakt VetFamily die missie al jarenlang waar.

Tot 2018 was VetFamily onderdeel van AniCura. Toen deze werd overgenomen door het Amerikaanse Mars Petcare, ging VetFamily op eigen kracht verder. Met succes: VetFamily is inmiddels actief in negen landen – waaronder Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Spanje – en bezig aan een globale expansie. In binnen- en buitenland geldt VetFamily als meest toonaangevende collectief van onafhankelijke dierenartspraktijken.

In Nederland is VetFamily de grootste speler voor onafhankelijke dierenartsenpraktijken. Een positie die het bedrijf dankt aan het brede scala aan dienstverlening die erop gericht is dierenklinieken te professionaliseren en toekomst-proof te maken. Zo worden leden van VetFamily niet alleen volledig ontzorgd, maar helpt de organisatie ze ook met het ontwikkelen van marketingactiviteiten, inkoopbesparingen te realiseren en adviseert VetFamily dierenklinieken rondom allerlei andere strategisch en operationele vraagstukken.

Vacature: Country Manager

De Country Manager bouwt het succes en de business verder uit. Zij/hij is verantwoordelijk voor alle services die VetFamily aan klanten biedt. Deze services zijn onderverdeeld in vijf pilaren: VetInkoop, VetFacilitair, VetPlan, VetCommunity en de uitbreiding die komend jaar gelanceerd wordt: VetBusiness. De Country Manager ziet erop toe dat alle diensten perfect geleverd worden, en denkt tegelijkertijd na over commercieel interessante diensten die VetFamily aan haar aanbod zou kunnen toevoegen. Met een innovatieve, salesgedreven blik bekijkt de Country Manager mogelijke businessmodellen en bepaalt welke interessant zijn om uit te rollen.

Naast het strategische aspect, staat de Country Manager ook middenin de operatie. Zij/hij reist regelmatig naar dierenartsklinieken om te horen wat er bij de dierenartsen leeft, waar zij behoefte aan hebben en waar men tegenaan loopt. De sociale en communicatieve vaardigheden om met de doelgroep te levelen en een relatie met ze te onderhouden, zijn in deze rol een must.

In de internationale organisatie die VetFamily is, werkt de Country Manager a priori voor de Nederlandse markt. Zij/hij heeft regelmatig contact met internationale collega’s om succesverhalen en leermomenten met elkaar te delen.

Dit alles vraagt om een strategisch en commercieel brein met een ondernemende mindset. Een resultaatgerichte zelfstarter met de leiderschapskwaliteiten om het team (4 fte) en de organisatie op coachende wijze naar the next level te tillen. VetFamily is een heel ondernemend bedrijf met een duidelijk doel: het grootste veterinaire netwerk van onafhankelijke dierenartspraktijken worden. De Country Manager levert een cruciale bijdrage aan het realiseren van die ambitie.

Het is onze missie dierenklinieken zo goed mogelijk klaar te stomen voor de toekomst. Door hen op alle mogelijke manieren te ondersteunen en te ontzorgen, zorgen we ervoor dat zij zich kunnen richten op hun eigen passie en expertise: dieren beter maken.” – Ivo Dubbers, Country Manager

 

Interesse? 

VetFamily werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Wiebe Smit via wiebe.smit@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Country Manager Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: