Consultant

Consultant

  • HR
  • Amsterdam
  • Minimum of 2 years' experience
  • 588 views
This vacancy has been filled. Go to the Consultant brandpage

Kandidaatprofiel*

  • HBO of WO
  • Vanaf 2 jaar werkervaring
  • Servicegericht
  • Communicatief
  • Taalkundig sterk

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download full job spec

Het PA Bureau is een nieuwe en innovatieve speler in de bemiddeling van support staff. In korte tijd maakten zij zich geliefd onder topwerkgevers door de combinatie van persoonlijke aandacht, diepgang en een efficiënt proces. De Consultant krijgt de kans om een groot verschil te maken voor kandidaten en opdrachtgevers, en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Over Het PA Bureau

Het PA Bureau is een eigentijds recruitmentbureau voor professionals in business-support. Klanten variëren van het MKB tot multinationals in verschillende branches. Ook het netwerk van kandidaten is divers, van starters tot zeer ervaren PA’s, Executive Assistants, Directiesecretaresses, Management Assistants en Office Managers. Het zijn stuk voor stuk getalenteerde en gedreven support-professionals, met de hand geselecteerd door de consultants van Het PA Bureau. De missie van Het PA Bureau is om keer op keer de optimale match tussen kandidaat en functie te maken.

Het PA Bureau is vorig jaar ontstaan als spin-off van Top of Minds. Het moederbedrijf heeft een leidende positie als executivesearchbureau in Nederland en kantoren in Duitsland en Spanje. Dit succes is te danken aan een unieke combinatie van marketing en search. Het PA Bureau maakt gebruik van de innovatieve tools van Top of Minds. Dit leidt niet alleen tot betere service aan opdrachtgevers maar is ook prettig voor de eigen consultants.

“Ondersteunend personeel is lastig op papier te beoordelen. De persoonlijke klik is hier zo belangrijk, dat je zowel de opdrachtgever als de kandidaat echt moet doorgronden. Wij vinden het belangrijk om daar de tijd voor te nemen. Pas dan kun je een duurzame match garanderen.”– Catharina van Bruggen, Managing Director Het PA Bureau

Op dit moment bestaat het team uit de Managing Director Catharina van Bruggen, Consultant Nina Huisman, Creative Manager Sophie van Balen en Research Associate Sacha Holleboom. Catharina heeft ruim dertien jaar ervaring met bemiddeling in dit segment, en Nina en Sophie brengen respectievelijk vier en twee jaar ervaring met de Top of Minds-methode mee. Wegens het succes van de formule verwelkomen zij graag een extra Consultant.

Vacature: Consultant

De Consultant is van a tot z verantwoordelijk voor meerdere searchopdrachten bij verschillende werkgevers. Naast klantcontact breidt zij/hij het netwerk van kandidaten uit door gerichte marktscans en een gedegen benaderingsplan. Zij/hij werkt daarbij nauw samen met collega’s en kan ook rekenen op de steun van de backoffice.

De Consultant bij Het PA Bureau leeft op van persoonlijk contact. In diepgaande gesprekken met klanten en kandidaten vraagt zij/hij goed door om de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen. Het is iemand die altijd goed inschat wie er goed met elkaar overweg kunnen en bovendien feilloos onder woorden kan brengen waar dat hem in zit. Dat is deels ervaring, maar vooral aanleg.

Deze rol is interessant voor recruitmentprofessionals die affiniteit hebben met de doelgroep van assistants. Net als de beste kandidaten uit het speelveld is de ideale kandidaat servicegericht en stelt zij/hij zich flexibel op om zo goed mogelijk op de vraag van de klant in te spelen.

“Ik ben zelf bij Top of Minds begonnen als Office Manager en later Operations Manager. Toen we Het PA Bureau begonnen, was het een logische én spannende stap dat ik hier Consultant zou worden. Het is een kans om veel te leren over het vak, en ik krijg goede begeleiding, vertrouwen en verantwoordelijkheden. Kortom, de ideale mix.” – Nina Huisman, Consultant bij Het PA Bureau

 

Interesse?

Neem contact op met Catharina van Bruggen-Blaauw via CatharinavanBruggen-Blaauw@hetpabureau.nl om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Consultant Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: