Chief Operations Officer

Chief Operations Officer

 • Operations
 • Leisure
 • Dutch fluency required
 • Amsterdam
 • Published on: 08 September 2021
 • Minimum of 5 years' experience
 • 1602 views

Kandidaatprofiel*

 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring
 • In een filialenorganisatie 
 • In de sport-, evenementen- of horecasector
 • Datagedreven
 • Communicatief
 • Juridisch en financieel onderlegd
 • Bereid om te reizen

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet..

 

 

Padel is de snelst groeiende sport van de wereld. Deze kruising tussen tennis en squash verovert ook Nederland in rap tempo. Peakz Padel is de grootste en meest toonaangevende aanbieder van het land en staat aan het begin van een grote professionaliseringsslag om de komende jaren heel hard te kunnen groeien.

Over Peakz Padel

De afgelopen vier jaar is het aantal padelbanen in Nederland meer dan verviervoudigd: er zijn op dit moment zo’n 650 banen. Naar schatting zijn er momenteel circa 75 duizend padelspelers in Nederland, waarvan meer dan de helft officieel geregistreerd is. Die groei zal de komende jaren nog verder versnellen. 

De Nederlandse markt voor Padel is nog wel sterk gefragmenteerd, maar de komende jaren zullen schaalvergroting en een consolidatieslag binnen deze markt hand in hand gaan.

Peakz Padel, de ondernemende marktleider met tien vestigingen, bereidt zich hierop voor door middel van een verdere professionaliseringsslag. Het streven is om het ondernemende, sportieve DNA van het huidige team uit te bouwen naar een prestatiegerichte, datagedreven en professionele organisatie.

De succesformule van Peakz Padel bestaat uit gezelligheid en oog voor kwaliteit van het spel in combinatie met een professionele organisatie– en juist die combinatie willen ze breed uitrollen. De doelstelling is om naar vijftig vestigingen te groeien in de komende jaren.

Peakz Padel is een speler met een leidende positie in een exploderende markt. We kunnen gigantisch groeien als we nu de juiste dingen doen.” – Andreas Ezinga, Algemeen Directeur

Vacature: Chief Operations Officer (COO)

Met momenteel tien vestigingen is Peakz Padel de pioniersfase ruimschoots voorbij. De nieuwe COO speelt een belangrijke rol in de verdere professionalisering van de organisatie en opschaling van het succesvolle concept.

De COO is eindverantwoordelijk voor het operationele beleid en de dagelijkse gang van zaken van de bestaande en nieuwe Peakz Padel locaties. Denk aan beheer, onderhoud, personeelsbeleid, planning, operationele uitvoering en rapportages. Naast de reguliere operatie valt ook de Academy onder de COO. De COO is dan ook de schakel tussen verschillende partijen, van clubmanager tot hoofdkantoor tot aandeelhouders. De rol is zowel strategisch als betrokken bij de praktijk. 

De COO krijgt er energie van om locaties door het hele land – en in de toekomst ook daarbuiten – te bezoeken en de organisatie mee te laten groeien met de ambitie. Als doortastend, besluitvaardig en inspirerend leider voor clubmanagers en afdelingen op het hoofdkantoor zorgt zij/hij voor een datagedreven, KPI-gerichte cultuur in de hele organisatie. Belangrijke KPI’s voor de COO zelf zijn bezetting per locatie, budget en pricing, horeca-omzet en aantal lessen/clinics die er geboekt worden.

Als je het goed doet, behoort doorgroei naar de functie van CEO binnen 2 jaar tot de mogelijkheden.” – Andreas Ezinga, Algemeen Directeur

Samen met de Commercieel Manager, de Finance Manager en de CEO vormt de COO het Management Team van Peakz Padel. Naast een aantrekkelijk compensatiepakket is voor deze rol participatie via een participatie-regeling mogelijk.

 

Interesse? 

Peakz Padel werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile
Apply for this function

Chief Operations Officer

 • Please share your resumé or the URL of your LinkedIn profile
Commercieel DirecteurSwiss Sense
Volgende vacature
Product Owner of Advice & AppointmentsHans Anders Retail Group

Subscribe to our job alerts

Receive our latest job opportunities every week