Associate

Associate

 • Finance
 • Financial Services
 • Rotterdam
 • Ongoing recruitment
 • Minimum of 3 years' experience
 • 1356 views

Kandidaatprofiel*

 • Sterk analytisch
 • Ervaring met financiële analyses
 • Communicatief vaardig
 • Initiatiefrijk en creatief
 • Hands-on

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

NERISA maakt zich klaar voor verdere groei en is voor haar investeringsactiviteiten op zoek naar nieuwe teamleden. Onder hen een Associate die veel vrijheid geniet om investeringsmogelijkheden met eigen diepgravend onderzoek te identificeren, een team van Analisten begeleidt en Partners ondersteunt op gedane investeringen.

Over NERISA

De groeiende investeringsgroep opereert sinds 1999 vanuit haar hoofdkantoor in Luxemburg en kantoren in Genève en Rotterdam. De investeringen richten zich op financiële instrumenten over de gehele kapitaalstructuur van publiek genoteerde ondernemingen in West-Europa en de Verenigde Staten. NERISA is actief als betrokken langetermijngeoriënteerde investeerder en (opportunistisch) op zoek naar special situations, vaak tijdelijke abnormaliteiten op de financiële markten.

Gezonde werkcultuur
De Associate komt te werken in een kleine, platte organisatie met circa tien medewerkers waar kernwaarden als inclusiviteit, creativiteit en grondigheid centraal staan. Er is veel vrijheid om ideeën te ontwikkelen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacature: Associate

De Associate identificeert – in samenwerking met een team van Analisten – nieuwe investeringsmogelijkheden in de publieke kapitaalmarkten, doet zelfstandig diepgravend onderzoek, en stelt investment reports op. Samen met de Partners wordt een geconcentreerde (long-only) portfolio van deelnemingen genomen.

De ideale kandidaat voor deze rol kan uit verschillende organisaties komen; consulting, M&A, corporate finance of accounting. Het werk als Associate vraagt bovengemiddelde analytische – en communicatieve vaardigheden. Daarnaast brengt de Associate vaardigheden mee op het gebied van financieel modelleren en informatie vergaren, waaraan de Analisten zich kunnen optrekken. Dit maakt de Associate bij uitstek geschikt om complexere informatie boven tafel te krijgen en de Analisten verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Werken bij NERISA vraagt daarnaast om integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een ondernemende inslag. Er wordt verwacht dat de Associate initiatief neemt en zowel grondig als vasthoudend is in het boven tafel krijgen van de belangrijke informatie die nodig is om een gebalanceerd oordeel te kunnen vormen. Ook loyaliteit en een blik op de lange termijn zijn eigenschappen die goed van pas komen binnen deze functie.

 

Interesse?

NERISA werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile
Apply for this function

Associate

 • Hidden
 • Please share your resumé or the URL of your LinkedIn profile
 • Max. file size: 10 MB.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: