Assistent Manager Value Creation Services

Assistent Manager Value Creation Services

 • Strategy
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Published on: 25 October 2021
 • Minimum of 5 years' experience
 • 1745 views

Kandidaatprofiel*

 • Meer dan 5 jaar werkervaring,
 • bijv binnen strategie consulting, niche advisory, private equity, corporate finance, banking/deals of M&A
 • Hypothesegedreven werken
 • Analytisch en datagedreven

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Deloitte is een toonaangevend advieskantoor, onder andere op het gebied van fusies en overnames (M&A). Het Value Creation Services-team binnen Deloitte Financial Advisory helpt bedrijven om hun waarde rondom fusies en overnames te vergroten en om hun financiële prestaties te verbeteren. Het snelgroeiende team breidt uit met meerdere Assistent Managers Value Creation Services om de Topline- en Performance Improvement-proposities uit te breiden.

Over Deloitte

Deloitte is een dienstverlener met wereldwijd 244.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 5.500 medewerkers en 14 kantoren verspreid over Nederland is Deloitte één van de grootste aanbieders in accountancy, belastingadvies, consultancy, risico-advies en financieel advies. In deze laatste tak houden de adviseurs zich onder andere bezig met alles wat betreft fusies en overnames (M&A). 

Deloitte als wereldwijd bedrijf kenmerkt zich door hun toegevoegde waarde, betrokkenheid, culturele verscheidenheid en integriteit. Deloitte helpt medewerkers bij het maken van weloverwogen keuzes, gericht op de dagelijkse werkomgeving en uitdagingen waar medewerkers voor staan. De werksfeer is informeel en los, gecombineerd met een sterke drive om cliënten verder te helpen.

Bij fusies en overnames worden corporates en bedrijven in het portfolio van private equity uitgedaagd om hun waarde te verhogen. Dit is waar Deloitte’s Value Creation Services-afdeling hen bij helpt. De afdeling breidt uit met meerdere datagedreven Assistent Managers Value Creation Services voor projecten op het gebied van Performance Improvement en Topline. 

 Deloitte’s Value Creation Services-afdeling helpt cliënten om hun waarde te verhogen, door te adviseren bij strategische en financiële beslissingen, innovatie en diversificatie.” Karin de Sousa Nobre, Partner Value Creation Services bij Deloitte 

Vacature: Assistent Manager Value Creation Services

De Assistent Manager Value Creation Services is onderdeel van de Value Creation Services-afdeling, die wordt geleid door ervaren partners en Senior Managers. Binnen de afdeling zal de Assistent Manager Value Creation Services zich specifiek bezighouden met Performance Improvement danwel Topline. De Performance Improvement-propositie helpt (internationale) cliënten met het verbeteren van hun winstgevendheid en cash flows voor of na een transactie, door het identificeren van operationele verbeteringen in bijvoorbeeld pricing of working capital. De Topline-propositie helpt cliënten om de juiste investeringsbeslissingen te nemen rondom overnames. Het team helpt bijvoorbeeld bij market entry, target screening, het schrijven van een business plan of commerciële due diligence.

De Assistent Manager Value Creation Services zoekt samen met M&A-cliënten en het projectteam naar oplossingen die snel een grote impact hebben op hun winstgevendheid of strategische positie.” Willemijn Hooimeijer, Senior Manager Value Creation Services bij Deloitte

De Assistent Manager Value Creation Services zal ingezet worden als onderdeel van projectteams binnen deze afdelingen. De Assistent Manager Value Creation Services zal een eigen werkstroom onder haar/zijn verantwoordelijkheid krijgen, die zij/hij hypothese-gedreven aanvliegt. Hierbij zal de Assistent Manager Value Creation Services op projecten ook leiding krijgen over een deel van het projectteam. De Senior Consultant M&A draagt actief bij aan de deliverables van het team. De Assistent Manager Value Creation Services bereidt bijvoorbeeld de storyline voor en werkt deze uit op basis van analyses van het team. Ook bouwt de Assistent Manager Value Creation Services samen met de Senior Manager sterke relaties op met cliënten. Verder zal de Assistent Manager Value Creation Services bijvoorbeeld leiding nemen in interviews met experts uit de industrie, concurrenten, klanten en management.

Binnen het team wordt het belangrijk gevonden dat iedereen groeit en een individueel carrièrepad uit kan stippelen. Vandaar dat er veel aandacht besteed wordt aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse? 

Deloitte werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile
Apply for this function

Assistent Manager Value Creation Services

 • Hidden
 • Please share your resumé or the URL of your LinkedIn profile
 • Max. file size: 10 MB.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: