Solutions 4 Delivery

Solutions 4 Delivery

Delivery neemt in de voedselketen al jaren een steeds prominentere positie in, een ontwikkeling die door COVID-19 in een stroomversnelling raakte. Dat de trend ook na COVID-19 aanhoudt, staat vast. Een relatief nieuwe markt die volop mogelijkheden voor nieuwe business ventures en -modellen biedt. Zo ook voor Solutions 4 Delivery (S4D), een start-up – inmiddels hard op weg een internationale scale-up te worden – die sinds 2017 bestaat.

De afgelopen vier jaar zag S4D haar groei elk jaar verdubbelen. Een logisch gevolg van de groeiende populariteit van delivery én het feit dat de SaaS-oplossing perfect aansluit op de wensen en behoeften van de klanten in de nichemarkt waarin het opereert. Ook het feit dat de oprichter en CEO van New York Pizza, Philippe Vorst, een van de mede-oprichters en eerste klant van S4D was, speelt een belangrijke rol in het succes.

Hoewel third party aggregators zeker hebben bijgedragen aan de run op delivery, is ook algemeen bekend dat ze daar bovengemiddeld goed aan verdienen. Naast enorme marges, eigenen ze zich ook de klanten toe. Met een SaaS-oplossing die een tailormade e-commerce platform met cloud-based kassasysteem biedt – met optimale interface en dito customer experience – wordt de kans dat klanten (weer) direct bij de quick service restaurantketens bestellen aanzienlijk vergroot.

Op die manier zorgt S4D ervoor dat klanten om third party aggregators heen kunnen, en zelf weer de regie over hun eigen deliverykanalen en -klanten nemen. Dat niet alleen: het all-in-one omnichannel platform waarborgt meer efficiëntie in de kassa en de organisatie, en een hogere average order value. S4D is veel meer dan alleen een leverancier van software: als consultants denken ze proactief met klanten mee over effectieve campagnes, doen A/B-tests en zetten al hun kennis en ervaring in om ervoor te zorgen dat conversie verhoogd wordt.

Vandaag de dag maken meer dan 500 winkels in zeven Europese landen gebruik van het kassasysteem en het e-commerceplatform van S4D. Vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen en het kantoor in Katowice (Polen) zetten ruim zestig gedreven medewerkers zich in om het grotere doel te realiseren: in deze nichemarkt nummer 1 in Europa worden. Daarna zijn andere continenten aan de beurt, wellicht ook met andere business verticals.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: