S.K.S S.K.S

S.K.S

S.K.S. is een technische groothandel, gespecialiseerd in roestvaststalen leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. De producten van S.K.S. vind je onder meer terug bij voedingsmiddelenfabrikanten, brouwerijen en in de farmaceutische industrie. Sinds 1994 biedt S.K.S. klanten een volledig pakket aan installatiematerialen en bijbehorende procesappendages van toonaangevende merken in de industrie. S.K.S. heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland, telt 45 medewerkers en groeide de afgelopen decennia met gemiddeld 12,5% per jaar.

 

 

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is een van de meest vooruitstrevende in haar segment. Met name op het gebied van digitalisering en e-commerce loopt S.K.S. voorop. De potentie is echter nog lang niet volledig benut, integendeel. Met de slagkracht van investeringspartij Nobel Capital – die vorig jaar een meerderheidsbelang in S.K.S. verwierf – en door samenwerkingen met andere partijen aan te gaan, wil het bedrijf doorgroeien en tegelijkertijd een flinke professionaliseringsslag maken. Daarin spelen digitalisering, data en de nieuwe Business & Data Controller een centrale rol.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.