Royal Canin Royal Canin

Royal Canin

Over Royal Canin

Royal Canin, onderdeel van Mars, werd in 1968 opgericht door een Franse dierenarts. Het bedrijf heeft een heldere missie: de wereld van onze huisdieren verbeteren. Dit doet Royal Canin door gespecialiseerde voeding te leveren voor katten en honden. Op basis van deze purpose werkt Royal Canin al ruim 50 jaar samen met leidende wetenschappers aan het ontwikkelen van voeding, die zowel preventief als curatief de gezondheid van dieren verbetert. Binnen de Benelux organisatie werken ruim 140 medewerkers vanuit de vestgingen in Veghel en Brussel.

De werksfeer van Royal Canin kenmerkt zich door ruimte voor persoonlijke groei en focus op continu verbeteren. Binnen de organisatie streven mensen naar een gezamenlijk resultaat en wordt eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd. Er is veel aandacht voor welzijn: het hybride kantoormodel stelt medewerkers in staat om deels vanuit huis, deels vanuit het huisdiervriendelijke kantoor te werken.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.