Peter van Halder

Peter van Halder

Peter van Halder

Niet iedere consument zal bekend zijn met de naam Peter van Halder of met de afkorting A.G.F. Toch geniet het gros van alle Nederlanders van de heerlijke Aardappelen, Groente en Fruit (AGF) maaltijdcomponenten die Peter van Halder B.V. dankzij haar bekende opdrachtgevers via de professionele keuken op tafel zet. Sinds kort is dit koelvers-bedrijf onderdeel geworden van HAK; een positie van waaruit ze volledig zelfstandig blijft opereren en werken aan omzetgroei. Om dit laatste te kunnen realiseren, zoekt Peter van Halder een Business Development Manager die zijn/haar hoofd koel houdt als het gaat om nieuwe mogelijkheden aanboren binnen de koelverse groente en fruitmarkt.

KOELVERS OP HAAR BEST

Peter van Halder koopt haar groente en fruit direct in bij de bron om verse maaltijdcomponenten te bereiden voor professionele keukens. Haar eindproducten variëren van vers bewerkte groente- en fruit-producten tot gekookte en voorbewerkte maaltijden op basis van groente, fruit, aardappelen, rijst en pasta’s. De kracht van Peter van Halder is dat de ingrediënten die ze aanlevert consistent vers en van hoge kwaliteit zijn. Hierbij weet zij professionaliteit te combineren met een grote mate van flexibiliteit. Grote foodserviceketens en foodproducenten die hoge eisen stellen aan de maaltijden die ze hun consumenten voorschotelen, zijn dan ook bij Peter van Halder aan het goede adres voor hun koelvers-producten. Dat bewust leven en gezond eten steeds meer aan populariteit wint bij de consument, zie je goed terug bij Peter van Halder; afgelopen jaren was ze goed voor een forse omzetgroei. Een groei die mede te danken is aan de sterke motivatie van haar circa 50 medewerkers.

Een vruchtbare samenwerking

In 2017 werd Peter van Halder onderdeel van HAK – hét grootste groentemerk in Nederland. Met de bedoeling om het brede assortiment aan groente en peulvruchten in het conservenschap uit te breiden met een koelvers assortiment. Beide bedrijven kennen veel overeenkomsten; ze hechten waarde aan de productie en verspreiding gezonde en lekkere groente en fruit. En ze staan allebei stil bij de maatschappelijke behoefte om gezond te eten en te leven. Betreft bedrijfsvoering blijft Peter van Halder zelfstandig functioneren. In de praktijk delen HAK en Peter van Halder kennis en knowhow op diverse gebieden binnen hun bedrijfsvoering; bijvoorbeeld als het gaat om marketing, HR en kwaliteitszaken.

 

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.