Invo Coconut Water

Invo Coconut Water

Vers én houdbaar

Boor een gat in een kokosnoot, steek er een rietje in en drink het kokoswater: veel verser en gezonder dan dat wordt het niet. Maar wat als je precies dát kokoswater ook in het versschap in de supermarkt vindt, duizenden kilometers bij de palmboom vandaan? Invo Coconut Water is onderdeel van het Chinese bedrijf CHIC Fresh. Zij maken het waar: kokoswater rechtstreeks uit een Thaise kokosnoot in een gekoeld flesje in het schap bij jou in de buurt. Een hit in de VS en Azië, en nu is Europa aan de beurt. Ze gebruiken speciale HPP-technologie om vers fruit, verse vruchtensappen en kokoswater onder hoge druk langer houdbaar te maken. Zonder ingrediënten toe te voegen of de producten te verhitten, want dat heeft altijd invloed op smaak en geur. Het eindresultaat is vers, smaakvol én houdbaar fruit en sap.

Onderdeel van CHIC Fresh

Bij CHIC Fresh werken 450 mensen, het merendeel in China. Als het aan oprichter en eigenaar Edward Zhu ligt, vertienvoudigt de omzet de komende vijf jaar. Eén van de pijlers van de groei is het veroveren van de Europese markt. In eerste instantie met kokoswater (Invo Coconut Water) en de bijbehorende blends, maar straks ook met vers fruit en sap. De ambitie is er, de middelen zijn er ook: half mei investeerde een private equity-partij 30 miljoen dollar in CHIC Fresh. Vanuit een nieuw te openen hoofdkantoor in Amsterdam komt Invo Coconut Water de Europese versmarkt opschudden.

Invo: rechtstreeks uit de kokosnoot

https://www.youtube.com/watch?v=Z8PYq5cnaww&feature=youtu.be

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.