De Eekhoorn Dutch Furniture

De Eekhoorn Dutch Furniture

Over De Eekhoorn Dutch Furniture & Basiclabel
Sinds de oprichting in 1980 is De Eekhoorn Dutch Furniture inmiddels al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in het produceren van massief houten bouwpakketmeubelen. Naast de eigen productie – die bestaat uit zo’n dertig procent van de totale omzet – importeert het B2B-bedrijf meubelen uit landen in het Verre Oosten en Oost-Europa. Bovendien distribueert het bekende merken als WOOOD, BePureHome en vtwonen. De veelal in eigen huis ontworpen meubelen worden uiteindelijk verkocht aan zo’n 1.500 afnemers in met name Europa, zoals Sissy-Boy, Leenbakker, Wehkamp, Trendhopper en Karwei. Niet alleen offline, maar ook online is het bedrijf actief via marketplaces als bol.com en Loods5. Dit kanaal wordt as we speak groots uitgerold richting Duitsland en Frankrijk, waarna andere Europese landen snel volgen.

Basiclabel
Basiclabel is een webshop én offline woonwinkel gericht op de verkoop van trendy meubelen en meubelaccessoires. Van slaapkamer tot eethoek, de unieke B2C-formule biedt consumenten complete woonassortimenten. Net als het moederbedrijf, focust de webshop annex woonwinkel zich vandaag de dag voornamelijk op e-commerce. Het online verhaal is namelijk van enorme waarde voor de snelle expansie van de scale-up, die wordt gesteund door PE-investeerders. En niet alleen in Nederland, maar juist ook internationaal wil Basiclabel de B2C-activiteiten verder uitrollen. De gewenste groei is al gaande, maar de Head of E-commerce zorgt ervoor dat deze succesvol doorzet.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.