Health

De relevantie van ziekenhuizen en de pharmaceutische industrie heeft zich in 2020 meer bewezen dan ooit. Daarbij kwamen ook de uitdagingen bloot te liggen waar deze sectoren mee kampen. Top of Minds heeft de afgelopen jaren met succes kandidaten geplaatst in ziekenhuismanagement, de pharmaceutische industrie, en healthcare-gefocuste techbedrijven.

Van app-ontwikkelaar tot ziekenhuis

De komst van COVID bracht enorme uitdagingen voor zorgprofessionals en de pharmaceutische industrie. Deze ontwikkelingen kwamen, onverwacht, bovenop de toch al complexe wereld van gezondheidszorg. En net als in elke sector speelt ook hier de opmars van data en digital.

De hardstgroeiende bedrijven in deze sector zijn scale-ups die het leven van consumenten / patiënten, maar ook van artsen of ziekenhuismanagers, beter of makkelijker maken met bijvoorbeeld het bijhouden van realtime medische informatie of het analyseren van pricing data. De vele corona-gerelateerde apps zijn hier het meest voordehandliggende, maar lang niet het enige, voorbeeld van.

Top of Minds is de logische headhunter voor strategische, technische, en commerciële op operationele professionals in deze sectoren. Wij hebben in de afgelopen jaren bijvoorbeeld analytics-rollen gevuld bij healthcare-scale-ups, maar ook rollen in ziekenhuismanagement en -procurement. Daarnaast hebben wij rollen in verschillende businessfuncties in de pharma-industrie in ons portfolio.

 

Onze specialisten op het gebied van Health

Contact 020 7600 777
Dirección de visita Calle Marques de la Ensenada 2, planta 4
28001 Madrid
Top of Minds ES

Envíeme un correo

Nos ponemos en contacto con usted en un plazo de 4 horas

Ons trackrecord in Health

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.