McKinsey

McKinsey

Er is niets zo belangrijk voor een organisatie als de ontwikkeling van haar mensen. Het is de sleutel tot duurzaam succes. Iets waar iedereen binnen HR het wel over eens is. En tegelijkertijd hetgeen wat het minste in de praktijk wordt gebracht. Het ontwikkelen van mensen kost namelijk veel energie. Maar voor McKinsey is de ontwikkeling van haar talent net zo belangrijk als het bedienen van haar cliënten. Hier wordt dan ook bovengemiddeld veel tijd en energie in geïnvesteerd.

Persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling – moeilijk van elkaar te scheiden. En als je baan zo intens is als bij McKinsey dan lopen die twee sowieso door elkaar. Het is daardoor ongelooflijk belangrijk voor de mensen die er werken dat er heel veel aandacht uitgaat naar deze ontwikkeling. Een van de voordelen van het werken voor de marktleider in brainpower is dat hier alle ruimte voor is.

“Het meest inspirerend van het werken voor McKinsey vind ik de potentie van jonge mensen. De enorme drive en positiviteit die loskomen als je talent stimuleert om zichzelf te ontwikkelen, dat is voor mij telkens weer de bevestiging dat er een fantastische toekomst op ons wacht. Ik zie het dan ook als mijn belangrijkste taak om het uitzonderlijke talent wat bij ons werkt de meest voedende omgeving te bieden.” – Dieuwert Inia, Managing Partner McKinsey Amsterdam

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.