Sustainability

Duurzaamheid is booming. Scale-ups, corporates, investeerders, NGO’s, overheden, consumenten én kandidaten – iedereen is zich bewust van hun ecologische footprint en de urgentie van verduurzaming. Er moeten nu grote stappen gezet worden voor later. Daarom kiezen steeds meer professionals bewust voor een baan die bijdraagt aan een betere wereld voor morgen.

Wij zien dat sustainability steeds vaker een belangrijke plek inneemt in de bedrijfsstrategie van onze opdrachtgevers, zowel bij scale-ups als gevestigde organisaties. Er is dan ook steeds meer vraag naar professionals met positieve impact op de samenleving en de planeet. Belangrijke skills in dit domein zijn bijvoorbeeld strategie-ontwikkeling, denken in ketens, het meetbaar maken van sustainability-doelstellingen, change-management op verschillende niveaus, business development, operational excellence en technische vaardigheden.

Top of Minds matcht gedreven professionals met werkgevers waar sustainability intrinsiek verweven is met de missie – van marktleiders in zonnepanelen tot gamechangers in de fashionwereld tot duurzame B2B-oplossingen. Neem contact op met een van de consultants hieronder als het gaat om specifieke vacature(s) op het gebied van duurzaamheid.

Voor andere samenwerkingen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid kunt u contact opnemen met onze Duurzaamheidsmanager, Georgie Westerterp, via georgie.westerterp@topofminds.com/es.

Onze specialisten op het gebied van Sustainability

Contact 020 7600 777
Dirección de visita C. de Velázquez 34, planta 7
28001 Madrid
Top of Minds ES

Envíeme un correo

Nos ponemos en contacto con usted en un plazo de 4 horas

Ons trackrecord in Sustainability

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.