Strategy

Een toekomstbestendige strategie wordt gemaakt door analytische beslissers. Mensen die data op waarden weten te schatten, die ervaring hebben met transformaties, en die verder kijken dan de dagelijkse operationele realiteit – maar daar tegelijkertijd wel voeling mee hebben. En die dan ook nog in staat zijn de organisatie mee te krijgen dankzij uitstekend stakeholder management. Het vinden van zulke professionals is voor de meeste organisaties een grote uitdaging.

Top of Minds heeft een netwerk van tienduizenden strategische professionals in heel Europa, variërend van high-potentials die met twee jaar werkervaring nog aan het begin van hun loopbaan staan, tot aan ervaren leiders die zich al meer dan vijftien jaar hebben bewezen in strategieconsulting en binnen organisaties. Mensen met een ijzersterk ontwikkelde analytische toolkit, en de ervaring of potentie om gedurfde keuzes te maken, grootschalige transformaties te begeleiden, en het belangrijkste: resultaten te boeken.

Wij hebben veel van deze mensen in de loop der jaren persoonlijk leren kennen dankzij onze open interviews op uitnodiging. Zij hebben vaak een achtergrond bij één van de grote strategiehuizen, en Top of Minds heeft hen vanuit daar begeleid naar hun eerste stap buiten de wereld van consultancy. Na die eerste plaatsing blijven we contact houden, waardoor Top of Minds vaak ook weer bij de tweede of derde vervolgstap in zicht komt.

Voor het plaatsen van strategen die rechtstreeks afkomstig zijn uit de wereld van strategieconsulting hebben wij de Consulting Exit practice.

Onze specialisten op het gebied van Strategy

Contact 020 7600 777
Dirección de visita Calle Marques de la Ensenada 2, planta 4
28001 Madrid
Top of Minds ES

Envíeme un correo

Nos ponemos en contacto con usted en un plazo de 4 horas

Ons trackrecord in Strategy

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.