Leaders in Interim Digital Executives

Leaders in Interim Digital Executives

 

Top of Minds Interim is gespecialiseerd in professionals binnen Digital Strategy & Leadership, Digital Project Delivery en toonaangevende Digital Executives in Marketing, HR, Supply Chain, Finance en E-commerce.

Soms is op korte termijn support nodig, op directieniveau of in de vorm van specifieke inhoudelijke expertise. Of het nu gaat om een interim CFO of een interim Category Manager – Top of Minds heeft het netwerk en de kennis om binnen enkele dagen de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

Top of Minds heeft een dedicated Interim-practice, geleid door Ian Dove. Het netwerk binnen deze practice bestaat uit ervaren interim-professionals, maar daarnaast is ons bredere netwerk evengoed relevant. Een tijdelijke zijstap naar interim-posities is anno 2021 immers niet ongebruikelijk voor topprofessionals in allerlei sectoren.

Het geraffineerde zoek- en marketingproces van Top of Minds gaat voor interimposities in een stroomversnelling. Afhankelijk van de urgentie kan een search al binnen twee dagen leiden tot een plaatsing.

Onze specialisten op het gebied van Interim

Contact 020 7600 777
Dirección de visita Calle Marques de la Ensenada 2, planta 4
28001 Madrid
Top of Minds ES

Envíeme un correo

Nos ponemos en contacto con usted en un plazo de 4 horas

Ons Interim trackrecord

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.