Solar Monkey

Solar Monkey

Impactgedreven missie
Solar Monkey heeft als missie om de zonne-energiemarkt – en daarmee de energietransitie – te versnellen door middel van slimme software. De klanten van Solar Monkey zijn installateurs van zonnepanelen. Dankzij Solar Monkey kunnen zij met één druk op de knop nieuwe projectplannen maken, offertes berekenen, en deze delen met de consument – allemaal zonder de noodzaak fysiek langs te komen en het dak op te klimmen. Solar Monkey heeft, sinds haar oprichting in 2015, inmiddels de installatie van 600,000 zonnepanelensystemen in Nederland mogelijk gemaakt.

Vacatures bij Solar Monkey
Alle vacatures en banen bij Solar Monkey staan in het teken van deze missie. Het bedrijf heeft idealisme in het DNA. Dit wordt gecombineerd met een grote interesse in techniek; niet gek, aangezien Solar Monkey is opgericht door alumni van de TU Delft. De vacatures bij Solar Monkey omvatten uiteraard ook niet-technische functies, zoals in de commerciële teams.

Schaalbaarheid en wendbaarheid
Solar Monkey groeit hard. De Nederlandse markt voor zonnepanelen is inmiddels volwassen, maar voor sommige Europese landen geldt dit nog niet. Solar Monkey ziet dus kansen in internationale groei. Ook groei op het gebied van productportfolio, bijvoorbeeld in het ondersteunen van klanten in monitoring- en onderhoudswerkzaamheden, behoort tot de mogelijkheden. Hoe dan ook: Solar Monkey is bezig met schalen en blijft in dat proces voortdurend wendbaar. Het onderzoeksteam houdt vinger aan de pols wat betreft de snel veranderende, internationale markt, en de gedreven collega’s bij Solar Monkey grijpen elke nieuwe uitdaging aan en sturen snel bij waar nodig.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.