Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een advies- en ingenieursbureau met 135 jaar ervaring. Meer dan vijfenvijftig luchthavens, duizenden kilometers aan bruggen, spoorlijnen en tunnels, duurzame kantoorpanden, de meest efficiënt ingedeelde ziekenhuizen en innovatieve energieoplossingen – dat is waar Royal HaskoningDHV voor staat. De komende jaren wordt daarop voortgeborduurd. Met een sterke focus op innovaties, intensieve samenwerking met onder andere start-ups, het continu verbeteren van de operational excellence en strategische fusies en overnames verwacht Royal HaskoningDHV tot 25% new business te kunnen groeien. In totaal werken er 6.000 professionals bij Royal Haskoning, verspreid over 81 kantoren wereldwijd. Het internationale hoofdkantoor staat in Amersfoort, gevestigd in een van de meest duurzame gebouwen van Nederland.

Internationale speler

Royal HaskoningDHV is ontstaan door de fusie van de ingenieursbureaus Royal Haskoning en DHV in de zomer van 2012. Sindsdien staat het bedrijf in de top-10 onafhankelijke, niet-beursgenoteerde ingenieursbureaus wereldwijd. De fusie was niet primair gedreven door financiële overwegingen, beide bedrijven waren financieel kerngezond. Royal HaskoningDHV wil meer schaalgrootte creëren om innovatieve projecten op te kunnen pakken en de samenwerking aan te gaan met externe partners op internationaal niveau.

«Je hebt schaalgrootte nodig om mee te kunnen spelen in de top. We kunnen samen mooie dingen doen.» – Erik Oostwegel, CEO Royal HaskoningDHV

Missie

Royal HaskoningDHV wil een positieve impact creëren op het dagelijks leven van mensen. Een fijne woon- en werkomgeving door onder andere veilige wegen, goed georganiseerde stations en luchthavens, stevige dijken en duurzame huizen en kantoren.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.