Zuiver groep

Zuiver groep

Met veel passie en plezier ontwerpt, produceert en verkoopt Zuiver BV eigentijdse, trendbepalende en karaktervolle meubels, verlichting en interieurartikelen. De groeiende collectie van moderne meubelstukken, extravagante ontwerpen en internationaal geïnspireerde producten combineren perfect met elkaar en passen in veel verschillende interieurs.

Het bedrijf is internationaal doorgebroken met de merken Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey en Banne.  De Zuiver groep verkoopt haar producten inmiddels in meer dan tachtig landen, verspreid over drie continenten. Desondanks staat het bedrijf met beide benen stevig op de Noord-Hollandse grond: succes zonder kapsones.

Vanuit het iconische hoofdkantoor in Westzaan, een karakteristiek Zaans pand aan het Noordzee kanaal, maken zo’n tachtig jonge, enthousiaste professionals Nederlands design internationaal beschikbaar. Dat doen ze via een omnichannelaanpak, onder andere bestaande uit een eigen webshop, e-commercepartners als fonQ en Wehkamp, shop-in-shops, internationale distributeurs en hippe woonwinkels.

De afgelopen jaren is de Zuiver groep flink gegroeid en het bedrijf is nu klaar voor de volgende stap: een verdubbeling van de omzet binnen een paar jaar. De onderneming heeft de hechte cultuur, sterke merken en internationale slagkracht om die ambitie waar te maken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.