Wundermart

Wundermart

‘Dit kan zo enorm veel beter’, realiseerden vrienden Laurens de Kleine en Patrick Dekker zich in 2016 toen ze het hadden over de manier waarop F&B in hotels geregeld is. Minibars zijn niet alleen voor de consument duur, maar ook voor de hotels. Uit de gedachtenstroom die volgde, ontstond het concept achter Wundermart: onbemande winkels die op basis van technologie worden bediend.

Een paar jaar geleden keken mensen nog wat meewarig naar zelfscanners in de supermarkt; nu doen we haast niet anders meer. Onbemande winkels zijn de toekomst. Door klanten een volledige totaaloplossing te bieden, speelt Wundermart naadloos op die ontwikkeling in. Vanuit een kleine, slimme en effectieve organisatie realiseert de organisatie een wereldwijde transformatie binnen de retail. Op basis van een datagedreven aanpak wordt de omzet op intelligente wijze geoptimaliseerd en zoveel mogelijk marktaandeel verworven.

Wundermart brengt hotels een retailoplossing waar hun gasten blij van worden én garanderen daarnaast dat het hotel er zelf geen omkijken naar heeft – operationeel worden zij volledig ontzorgd. Aan het eind van de maand krijgt het hotel geld op de rekening gestort. ‘Hadden we dit maar veel eerder gedaan,’ is een van de meest gehoorde comments van hotelmanagers.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.