VodafoneZiggo vacatures

VodafoneZiggo vacatures

Werken bij VodafoneZiggo

Vodafone en Ziggo bundelden in 2017 hun krachten en werken sindsdien samen als één bedrijf: VodafoneZiggo. Het nieuwe telecombedrijf levert vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten aan consumenten en bedrijven. Door de samenwerking kunnen ze klanten een compleet pakket aanbieden. Enerzijds biedt Vodafone klanten mobiel bellen en internetten op het grootste 4G-netwerk ter wereld. Anderzijds levert Ziggo snel internet, vast bellen en tv bij klanten thuis. In totaal werken er ruim negen duizend medewerkers en zijn er veertien kantoren in heel Nederland gevestigd. Vodafone had bijns vijf miljoen klanten en Ziggo had er vier miljoen. Deze klanten waren voor de merger goed voor een gezamenlijke jaaromzet van ruim vier miljard euro. Kortom: een telecomspeler met grote schaal, enorme ambities en interessante vacatures.

Doorgroeien bij VodafoneZiggo

Klanten willen onderweg, thuis of op het werk altijd bereikbaar zijn en toegang hebben tot hun favoriete online diensten. Om dit te kunnen garanderen, is integratie van vaste en mobiele diensten nodig. Dit kan VodafoneZiggo dankzij de samenwerking waarmaken. Door Ziggo’s breedbandnetwerk hebben klanten supersnel internet en tv, op z’n mooist. En door Vodafone’s grootste mobiele 4G netwerk ter wereld kunnen klanten bijvoorbeeld videobellen, online gamen en films kijken waar ze maar willen. Deze combinatie creëert een sterk vast en mobiel bedrijf voor de consumenten- én zakelijke markt. VodafoneZiggo werkt aan de samenvoeging en integratie van de organisaties en systemen, maar dit gaat geleidelijk en zorgvuldig. Vooralsnog blijven de producten en diensten van Ziggo en Vodafone daarom naast elkaar bestaan. En werkt VodafoneZiggo hard aan de ontwikkeling van nieuwe, uitdagende producten en diensten.

Werken aan een betere samenleving

Vodafone en Ziggo zijn de afgelopen jaren vele sociaal-maatschappelijke initiatieven gestart en hebben er vele gesteund. Zo zette de Vodafone Foundation technologie in om het leven van onder andere daklozen en migranten te verbeteren. Met het project ‘Tracing Family’ ondersteunt de Foundation het Nederlandse Rode Kruis om contact te leggen tussen migranten en familieleden die zij uit het oog verloren zijn. Ziggo investeert in talent van de toekomst om zo innovaties te versnellen. Ze organiseerden een Mega CoderDojo in de Ziggo Dome, waar meer dan duizend kinderen leerden programmeren. VodafoneZiggo blijft deze initiatieven starten en ondersteunen om zo een positieve bijdrage te blijven leveren aan de Nederlandse samenleving. Kortom: werken bij VodafoneZiggo draagt bij aan een betere wereld.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.