Senior Strategy & Operations Associate

Senior Strategy & Operations Associate

 • Operations
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 870 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Uber Eats werkgeverspagina voor andere vacatures

In negen jaar is Uber – actief in ongeveer 785 steden – uitgegroeid tot hét voorbeeld van digitale innovatie. Een zelfstandige, communicatie Sr Strategy & Operations Associate met een achtergrond in Operations en Strategie (Consulting) of Investment Banking is verantwoordelijk voor het uitbouwen van Uber Eats (het deel van Uber dat zich richt op maaltijdbezorging) in EMEA.

Over Uber

Afgelopen jaar stapte voor de 5 miljardste keer iemand in een Uber. Uber werkt aan de transitie van wereldwijd carsharing platform naar wereldwijd stedelijk mobiliteitsplatform. Het bedrijf zoekt voortdurend nieuwe en interessante toevoegingen aan het portfolio. Ubers doel is om de wereld in beweging te brengen: Uberisation. Uiteindelijk wil Uber de eigen auto vervangen door een smartphone.

Met Uber Eats kun je genieten van de gerechten van je favoriete restaurant in het comfort van je eigen huis. Uber Eats is beschikbaar in bijna iedere grote stad in de VS, Europa en Australië en in steeds meer steden in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Uber Eats geeft restaurants de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten nog vaker te bedienen en een nieuwe inkomstenbron aan te boren.

“Dingen snel én goed doen is één van de belangrijkste uitdagingen in deze rol, en dit wordt nog versterkt door onze ambitieuze groeiplannen.” – Varun Dadlani, Lead Recruiter Central Ops & Marketing EMEA

Vacature: Sr. Strategy & Planning Addociate (Expansion) EMEA

In 2018 is Uber Eats actief geworden in 50 nieuwe steden in EMEA en het bedrijf blijft uitbreiden Afrika. De Sr Strategy & Planning Associate ondersteunt nieuwe markten bij het opzetten van de basisprocessen en adviseert de lokale teams in het opschalen van de business.De rol biedt een interessante mix van strategisch nadenken en uitvoeren, in samenwerking met de lokale Uber Eats Operations teams en met de regionale Engineering, Product en Process teams.

De Sr Strategy & Planning Associate vergroot de impact van de lokale stedenteams. Hij/zij versimpelt en analyseert de problemen van de teams, identificeert oorzaken, bedenkt oplossingen en communiceert aanbevelingen overtuigend. Hierin weegt hij/zij de prioriteiten af op basis van de lokale, regionale en wereldwijde strategische doelen.

De basis van dit alles is nauwkeurige en uitgebreide data-analyse. Hij/zij verzamelt data van verschillende bronnen binnen de organisatie, voegt deze snel en slim samen, en destilleert daaruit de belangrijkste actiegerichte inzichten en conclusies.

Kandidaatprofiel

Ervaring
 • 5+ jaar werkervaring in Investment Banking, Consulting, Business Intelligence of Strategie
 • Ervaring met de technische kant van Operations (tools, accounts en fraude, tags, Cascade, Flipr, etc.)
 • Handig met Excel, data management en SQL
 • Ervaring met R en Python is een plus
Persoonlijkheid
 • Problem solver
 • Communicatief
 • Verantwoordelijk, neemt ownership
 • Multi-tasker

Uber Eats werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Voor meer informatie of om te solliciteren, neem contact op met Catherine Visch , consultant bij Top of Minds, via Catherine@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.