Partner – Antwerpen

Partner – Antwerpen

 • Consulting
 • Antwerpen
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 1105 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Marktlink vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 8 jaar werkervaring
 • Achtergrond in consulting en/of M&A
 • Netwerk in Vlaanderen
 • Ervaring met het kmo-segment
 • Commercieel
 • Ondernemend

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Marktlink is van ondernemers voor ondernemers. Het kantoor ondersteunt kmo’s bij fusies en overnames en wil daarin marktleider worden in Europa. In de afgelopen jaren is het bedrijf snel gegroeid en heeft men ook internationaal flinke stappen gezet. De nieuwe Partner leidt een eigen team in de vestiging in Antwerpen en versnelt Marktlinks groei in België.

Over Marktlink

Als nummer één fusie- en overnamespecialist voor kmo’s (kleine en middelgrote ondernemingen) ondersteunt Marktlink ondernemers bij het (ver)kopen van hun bedrijf. Als onafhankelijke en betrokken adviseur begeleidt het kantoor zijn klanten tijdens het gehele proces: van het maken van de verkoopbrochure, het opstellen van de lijst met potentiële kopers en het benaderen van de markt tot het coördineren van het biedingsproces, het begeleiden van de due diligence en het afronden van de transactie. Daarnaast biedt Marktlink ondernemers de mogelijkheid om te investeren in PE- en VC-fondsen. Zo creëert het kantoor waarde voor ondernemers in elke fase van hun ondernemerschap.

Marktlink onderscheidt zich door zijn marktkennis, persoonlijke aanpak, datagedreven werkwijze en gebruik van de nieuwste technologieën. Het kantoor richt zich op succesvolle kmo’s met zo’n tien tot vijfhonderd medewerkers en een EBITDA vanaf één miljoen euro. Dat doet men vanuit een brede inhoudelijke focus. Bedrijven die Marktlink heeft ondersteund, waren bijvoorbeeld actief in e-commerce, automotive, duurzaamheid, IT, logistiek, productie en retail.

“Onze klanten zijn bevlogen ondernemers die een prachtig bedrijf hebben opgebouwd. Wij bieden hun duidelijkheid, focus en structuur, hebben oog voor de emoties die komen kijken bij zo’n verkoop en zorgen onderaan de streep voor een aantrekkelijke opbrengst.” – Tom Beltman, Managing Partner

Marktlink is de laatste jaren hard gegroeid. Bij het kantoor werken nu zo’n 275 mensen verspreid over veertien vestigingen, waaronder in Amsterdam, Zürich, München, Rotterdam, Antwerpen, Kopenhagen en Manchester. Daarmee heeft Marktlink de schaal en het netwerk om bedrijven over de landsgrenzen heen met elkaar in contact te brengen en internationaal toegang te bieden tot financierings- en investeringsmogelijkheden. In de komende jaren wil het kantoor zijn indrukwekkende groei doorzetten en uitgroeien tot een leidende Europese speler. Het doel is om over vijf jaar meer dan veertig vestigingen en meer dan duizend medewerkers te hebben.

Vacature: Partner – Antwerpen

Vijf jaar geleden was Antwerpen de eerste vestiging van Marktlink buiten Nederland. De nieuwe Partner van het Antwerpse kantoor gaat leidinggeven aan een eigen team en krijgt daarbij alle ruimte om in vrijheid te ondernemen en zo een prominente positie in de Belgische markt te veroveren, ook door daar binnen afzienbare tijd meer vestigingen te openen.

Het bouwen van relaties is een belangrijk onderdeel van de rol. Intern zorgt de Partner ervoor dat het team goed draait en de samenwerking met collega’s in andere landen optimaal verloopt, zeker bij internationale deals. Extern legt zij/hij/hen proactief de verbinding met kmo-ondernemers in de regio om zo nieuwe leads te genereren en opdrachten binnen te halen. De Partner leidt de executie van die projecten en werkt – met haar/zijn/hun team – intensief samen met ondernemers om hen te ondersteunen bij de verkoop van hun bedrijf. Daarbij wordt zij/hij/hen op commercieel vlak ondersteund door Marktlinks centrale Sales-afdeling.

“We zoeken een dealmaker die actief en met lef op pad gaat om contacten te leggen met kmo-ondernemers in Vlaanderen. Zo iemand kan bij ons heel succesvol worden en doorslaggevend zijn in onze internationale ambities.” – Tom Beltman, Managing Partner

Het aansturen en uitbouwen van het Belgisch team en het intensief begeleiden van ondernemers in verkooptrajecten vraagt om een Partner die sterke consulting- en analytische vaardigheden combineert met goede communicatie en empathie. Zij/hij/hen moet oprecht geïnteresseerd zijn in de kmo’s en de mensen daarachter. Tegelijkertijd vraagt de positie ook om iemand die comfortabel kan schakelen met grote corporates en PE-kantoren die doorgaans als koper bij de deals betrokken zijn.

Wat bijzonder is aan deze rol, is de grote verantwoordelijkheid die de Partner vanaf de allereerste dag krijgt en de commerciële vrijheid en het ondernemerschap die in deze functie centraal staan. Daarnaast kent Marktlink een niet-gemaximeerd objectief bonus- en partnermodel. Daarmee heeft de Partner zelf de regie over haar/zijn/hun ontwikkeling en beloning.

Interesse?

Marktlink werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.