Marketing Director

Marketing Director

 • Marketing
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 1134 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Kraft Heinz werkgeverspagina voor andere vacatures

Kraft Heinz, het bedrijf achter merken als Honig en De Ruijter, zoekt een nieuwe Marketing Directeur Benelux. Met een mix van sterke lokale merken, de kans om R&D, innovatie, communicatie, positionering en strategie te leiden, en de uitnodiging om disruptief te zijn kan deze Marketing Directeur Benelux ongekende impact behalen.

KRAFT HEINZ: EEN POWERHOUSE IN DE VOEDINGSINDUSTRIE

Met een omzet van 26 miljard is Kraft Heinz het vijfde food & beverage bedrijf ter wereld. Naast wereldwijde merken zoals Heinz Ketchup, heeft Kraft Heinz ook veel lokale merken, zoals de Ruijter, Karvan Cévitam en Honig.

Kraft Heinz wil het beste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld worden. Daarom zoekt het naar de beste mensen. Kraft Heinz geeft haar medewerkers veel vrijheid om hun eigen pad te volgen en stimuleert hen uit hun comfortzone te treden, intelligente risico’s te nemen en creatief te zijn. Goede prestaties worden daarbij beloond, ongeacht leeftijd of hiërarchie.

De komende jaren zal Kraft Heinz haar marketing intensiveren. Het bedrijf gaat zich nog meer toeleggen op brand building en marketinggedreven innovatie. Victoria Sjardin, de nieuwe CMO voor EMEA, vertegenwoordigt deze hernieuwde focus op marketing. Ze ziet marketing als een combinatie van logica en magie, van creativiteit en analytics.

“In het verleden konden we simpelweg vertrouwen op onze sterke merken. Maar de wereld is veranderd. We hebben behoefte aan brand building experts.” – Carlos Henrique Faria, Managing Director Benelux

DE VACATURE: MARKETING DIRECTEUR

De Marketing Directeur kijkt op een strategische en creatieve manier naar marketing en begrijpt hoe marketing bijdraagt aan de overkoepelende bedrijfsdoelen. De Marketing Directeur ontwerpt en implementeert disruptieve en innovatieve marketingplannen, campagnes en activatieprogramma’s, gedreven door klantdata. Hij/zij vernieuwt de marketingagenda en transformeert het lokale merkenportfolio.

De Marketing Directeur, verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in de Benelux, rapporteert aan de CMO van EMEA en leidt een team van ~11 Marketing en Brand Managers. Hij/zij onderhoudt een goede relatie met interne en externe stakeholders, waaronder het interne Innovation Center, reclamebureaus en leveranciers. De Marketing Directeur werkt nauw samen met Category Management en Sales, die zich meer richten op de tactische en operationele kant van marketing. Zo kan de Marketing Directeur zich volledig focussen op merkstrategie.

Kraft Heinz weet welke kant het op wil, maar heeft een ervaren Marketing Directeur nodig om daar visie aan toe te voegen en de details in te vullen.

Kandidaatprofiel

ERVARING
 • Academisch opleidingsniveau
 • 10+ jaar werkervaring
 • Ervaring met grote merken en bijzondere campagnes
 • Ervaring met het leiden van multidisciplinaire teams
PERSOONLIJKHEID
 • Inspirerend en creatief
 • Goede communicator
 • Resultaatgedreven en analytisch
 • Ondernemend

Kraft Heinz werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Janko Klaeijsen via janko@topofminds.com.

 

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.