Logistiek Manager

Logistiek Manager

 • Operations
 • Consumer
 • Nunspeet
 • 925 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Stella werkgeverspagina voor andere vacatures

Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Stella wil nu marktleider worden in Europa. Voor het waarmaken van de ambitieuze groeistrategie zijn er diverse vacante sleutelposities in de organisatie, voor ondernemende, resultaatgerichte (r)e-tail professionals.

Over Stella

In 2011 bouwen twee jonge ondernemers de eerste Stella e-bike in een schuurtje in hun achtertuin. Zeven jaar later zijn ze marktleider in Nederland. Het succes van Stella schuilt achter hun direct-to-consumer propositie: verkoop geschiedt exclusief via eigen kanalen, zonder middle-man en daarmee tegen een lagere prijs en met een betere klantbeleving dan bij de concurrent.

Samen met investeringspartner DM Equity Partners zet Stella haar eerste stappen op de Europese markt. Naast de internationale uitbreiding zet Stella sterk in op verdere professionalisering en innovatie. Maar ook op het gebied van service blijft het bedrijf innoveren.

Op dit moment werken er 400 professionals vanuit 38 vestigingen en het hoofdkantoor dagelijks aan de groei van Stella. Door de platte organisatiestructuur is het bedrijf wendbaar en worden goede ideeën snel gevalideerd en gerealiseerd. Alles binnen Stella staat in het teken van innovatie, professionaliseren en groei.

Vacature: Logistiek Manager

De in-house keten brengt veel voordelen met zich mee, maar ook een uitdagende logistiek. Die zal nog complexer worden naarmate de organisatie verder groeit en er nieuwe markten en kanalen aan de business worden toegevoegd. Dat betekent dat een optimaal ingericht logistiek proces een voorwaarde is voor marktleiderschap in Europa. Daarmee vervult de Logistiek Manager een sleutelrol in de huidige groeistrategie.

De Logistiek Manager ontwikkelt een strategie voor een continu optimale goederenstroom binnen het productieproces van Stella. De Logistiek Manager coördineert alle productieactiviteiten, beheert en optimaliseert de logistieke planning en verbetert bestaande processen. Hij/zij is direct verantwoordelijk voor de distributiecentra en stuurt voor de uitvoer van de strategie een team van 60 FTE aan. De Logistiek Manager ontwikkelt voor hen data-driven KPI’s en rapporteert direct aan de directie.

Gewenste profiel

Ervaring
 • Minimaal acht jaar relevante ervaring in een logistieke functie, waarvan minimaal drie jaar als leidinggevende
 • Ervaring met de uitvoer van grootschalige logistieke optimalisatietrajecten, waaronder het inrichten van procedures en systemen
 • Minimaal HBO opgeleid
 • Ervaring binnen een snelgroeiende, internationale organisatie is een pre
Persoonlijkheid
 • Resultaatgericht en procesmatig denker
 • Communicatief sterk
 • Proactief en probleemoplossend
 • Analytisch en creatief

Stella werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.