Lead Developer

Lead Developer

 • IT
 • Consumer
 • Hilversum
 • 752 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Wijnvoordeel werkgeverspagina voor andere vacatures

Wijnvoordeel is dé prijsbreker in het online wijnlandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met kwaliteit. De e-tailer staat bekend als de rebel in de wijnindustrie. Dit biedt de Lead Developer een unieke kans om aan het roer te staan van de development tak en te bouwen aan een disruptief wijnplatform op zijn/haar manier in een multi-functioneel team.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is een online wijnwinkel die al 20 jaar bestaat en heeft miljoenen flessen bij honderdduizenden wijnliefhebbers bezorgd. Het groeipotentieel in deze markt is groot en in 2019 wil Wijnvoordeel nog meer mensen het online gemak en voordeel aanbieden. Hierbij zijn zij niet bang om als challenger de online wijnmarkt op te schudden.

Wijnvoordeel is een businessunit van e-Luscious, een online retailer gespecialiseerd in wijn en koffie en marktleider in de Benelux. e-Luscious is onderdeel van investeringsmaatschappij Gilde Equity Management (GEM) Benelux. Met verschillende businessunits zoals Wijnvoordeel NL/BE, Wijnbeurs NL/BE, Léon Colaris en Koffievoordeel voorziet e-Luscious haar klanten van hoogwaardige producten en een uitstekende service. Het kantoor van Wijnvoordeel is gevestigd in een pand boven het station van Hilversum, waardoor het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer en auto.

Vacature: Lead Developer

In deze nieuw gecreëerde functie als Lead Developer rapporteert hij/zij aan de CIO en Labelmanager en staat aan de wieg van het interne developers team. De Lead Developer is niet alleen aan het coderen, maar krijgt juist de kans om binnen een multi-functioneel team van 15 mensen zijn/haar visie te realiseren.

In een dynamische en ondernemende omgeving speelt de Lead Developer een centrale rol in het realiseren van de groeiambities. Extern werkt hij/zij samen met een e-commerce partij en intern is hij/zij het gezicht van development. Samen met de labelmanager, CRO en designer werkt de developer aan het verbeteren van de website en user experience. Daarbij krijgt hij/zij de kans om een eigen visie voor deze tak op te zetten en in de toekomst een team uit te bouwen. Hij/zij denk na over de juiste structuren, KPIs en targets, en durft buiten de gebaande paden te denken. Deze visie is onlosmakelijk verbonden aan Wijnvoordeel’s ambitie om tot de top te behoren van de online wijnmarkt.

“Dit is dé kans voor een ondernemende developer die zich verder wil ontwikkelen als leider, omdat hij/zij een eigen winkel mag runnen in een omgeving die vraagt om frisse ideeën.”– Sylvia Vroklage, E-commerce Manager, Wijnvoordeel.nl

Aansturen website optimalisatie

De Lead Developer is verantwoordelijk voor het optimaliseren van het online platform en heeft hiermee direct impact op de groei en omzet van Wijnvoordeel. Een van de eerste opdrachten aan de Lead Developer is om in het komende jaar de online checkout te optimaliseren. Hiernaast krijg deze persoon ook de vrijheid om zelf prioriteiten neer te zetten voor website- optimalisatie. Om Wijnvoordeel naar het volgende niveau te tillen zoekt hij/zij de samenwerking op met alle stakeholders, maar durft ook te challengen waar nodig.

ERVARING

 • 5+ jaar werkervaring als front-end of full-stack developer
 • Ervaring met Magento 2.0
 • Bekend met verschillende softwareprogramma’s, Webapplicaties en programmeertalen zoals PhP
 • Affiniteit met het ontwikkelen van Custom CMS Thema’s
 • Goede kennis van JavaScript
 • Goede beheersing van de Nederlands taal
 • Interesse in wijn

Wijnvoordeel werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.