HR Manager

HR Manager

  • HR
  • Consumer
  • Soest
  • Vanaf 6 jaar werkervaring
  • 1417 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de SUITSUIT vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Tenminste 6 jaar ervaring
  • HR-generalist
  • Strategisch
  • Hands-on

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

SUITSUIT positioneert zich als hét reismerk voor vrouwen. Het succesvolle bedrijf wil de komende jaren onverminderd blijven groeien. De HR Manager is de strategische en operationele spilfiguur die de organisatie op HR-gebied klaarstoomt voor de toekomst en groei mede mogelijk maakt.

Over SUITSUIT

Het verhaal van SUITSUIT begint in 2008 als ondernemer Emile Vijlbrief begint met het ontwikkelen van kofferhoezen ter vervanging van de bekende plastic wrappings. Vanaf 2010 veroveren de trendy kofferhoezen van SUITSUIT de markt. Een aantal jaar later verandert het merk van koers: vanaf dat moment richt SUITSUIT zich puur op vrouwelijke reizigers. Het merk wil graag een verschil maken in de manier waarop vrouwen reizen. Met deze hernieuwde focus maakte SUITSUIT de afgelopen jaren een enorme groei door en ontwikkelt het merk zich tot marktleider in deze nichemarkt.

Vandaag de dag worden koffers, tassen en accessoires van SUITSUIT via onder meer de eigen webshops, marketplaces en een aantal grote retailpartners verkocht. Het team telt inmiddels veertig medewerkers, waarvan het grootste deel op het hoofdkantoor in Soest werkt.

Vacature: HR Manager

Om de beoogde groei te kunnen faciliteren, moet het HR-beleid op strategisch en operationeel vlak naar de volgende fase gebracht worden. Dat is de opdracht voor de HR Manager, die de basis uitbouwt naar een gestructureerde, effectieve HR-organisatie.

De scope van de HR Manager strekt over de hele breedte van HR en behelst zowel operationele als strategische componenten. Op korte termijn zijn er strategische prioriteiten, waaronder het vormgeven van het salarishuis, het aanscherpen van functieprofielen en het inrichten van een heldere performancecyclus. Met de aanhoudende groei van het aantal medewerkers is er grote behoefte aan heldere processen en structuren. De HR Manager neemt het bestaande beleid kritisch onder de loep, optimaliseert processen en ontwikkelt nieuwe systemen en protocollen. Daarbij kijkt zij/hij/hen naar de impact op korte termijn en naar de haal- en schaalbaarheid op de lange termijn. Op het HR-fundament dat de HR Manager nu legt, moet SUITSUIT immers jaren verder kunnen bouwen en groeien. De HR Manager – die onderdeel uitmaakt van het MT – werkt aanvankelijk alleen, maar kan op termijn een eigen team bouwen en de HR-afdeling verder vormgeven.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen SUITSUIT: de aanvraag voor een B Corp-certificering loopt. Door middel van concrete duurzaamheidsdoelen zorgt de HR Manager ervoor dat de duurzame drive verder in de organisatie verankerd wordt.

SUITSUIT is een dynamische organisatie waar veel jonge, gedreven mensen werken. Woorden als ondernemend, no-nonsense en ambitieus zijn kenmerkend voor de bedrijfscultuur. Men krijgt veel vrijheid en vertrouwen om ownership te nemen. Medewerkers willen het succes van het merk verder uitbouwen, maar zelf ook blijven groeien. De HR Manager zorgt ervoor dat de ondernemende mindset behouden blijft, dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en dat SUITSUIT de aantrekkelijke werkgever blijft waar zij graag voor werken.

“De basis staat, nu is het tijd om zaken uit te bouwen en steviger in de organisatie te verankeren. Daarnaast is er veel ruimte om zelf met initiatieven te komen. Je krijgt de verantwoordelijkheid en de vrijheid om de HR-organisatie zo in te richten hoe jij denkt dat zij het meest succesvol is.” – Celia Schmitz, CFO

De HR Manager neemt de juiste strategische keuzes waarmee SUITSUIT van veertig naar zeventig mensen – and counting – kan doorgroeien, maar is ook het hands-on type dat indien nodig zelf een contract opstelt. Al een keer eerder een soortgelijke opschaling meegemaakt hebben is waardevol, maar geen must. Een nieuwsgierige, gestructureerde, energieke en ambitieuze persoonlijkheid is dat wel.

 

Interesse?

SUITSUIT werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emma de Wit via emma.dewit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emma de Wit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.