Head of Sales

Head of Sales

  • Sales
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 6 jaar werkervaring
  • 1446 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Holie werkgeverspagina voor andere vacatures

Een 100% vegan, volledig suikervrij ontbijtmerk was er nog niet. Totdat Holie op de markt verscheen. De start-up wil de komende jaren uitgroeien tot grootste ontbijtmerk in de Benelux en daarbuiten. De Head of Sales is verantwoordelijk voor alle retailaccounts en (inter)nationale groei. 

Over Holie

Holie is de grootste challenger op de ontbijtmarkt. De afgelopen drie jaar wist het merk de categorie behoorlijk op haar kop te zetten. Met granola, havermout en krokante muesli heeft Holie inmiddels 12 producten in de schappen liggen. Albert Heijn, Jumbo, Plus, de flitsbezorgers en het Belgische Colruyt: overal waar de producten van Holie liggen, laten ze groei zien. De producten hebben 0% toegevoegde suikers en zijn vegan. Zo laat het merk de gevestigde orde zien dat het anders kan.

Sinds 2020 is Holie een officiële B Corporation. Waarmee zij net als Tony Chocolonely, Patagonia en Dopper voldoet aan de hoogste standaarden voor sociale, maatschappelijke en ecologische impact. Per aankoop van een product vergroent Holie 3,5m2 grond, een belangrijk onderdeel van de oplossing voor klimaatverandering. Zo ligt het bedrijf dit jaar op koers om 7,3 miljoen m2 grond te vergroenen. Daarmee wordt op termijn 10,8 miljoen kg/CO2 uit de lucht gehaald.

Holie zit in een stroomversnelling en heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien tot het grootste ontbijtmerk in de Benelux en daarbuiten. Hiervoor zoekt het bedrijf een ondernemende Head of Sales.

Vacature: Head of Sales

De Head of Sales wordt verantwoordelijk voor alle retailaccounts en (inter)nationale groei. Zij/hij ontwikkelt een salesstrategie waarmee Holie haar positie en omzet in Nederland en België de komende jaren flink kan verstevigen. Dit doet zij/hij door bestaande partnerships verder uit te bouwen, haar/zijn netwerk in te zetten en door new business te genereren.

In nauwe samenwerking met de oprichters heeft de Head of Sales een duidelijk doel: ervoor zorgen dat Holie niet meer weg te denken is uit het retaillandschap en overal in de Benelux in de schappen ligt. De blik van de Head of Sales houdt niet op bij de offline en online retail, maar reikt ook tot de horeca, catering en andere, mogelijk interessante werkvelden. Na Nederland en België is nu de rest van Europa aan de beurt.

“De Head of Sales is cruciaal om onze nationale en internationale groeiambities te realiseren. In zo’n kleine organisatie als de onze doen we het echt samen. De Head of Sales speelt een belangrijke rol in het waarmaken van die ambitie.” – Merick Schoute, co-founder

Qua omvang is Holie echt nog een start-up: het team telt op dit moment vier medewerkers, waaronder de drie founders. Op het gebied van omzet en positionering is Holie echter zeker als een scale-up te beschouwen. Voor de Head of Sales betekent het dat zij/hij alle ruimte krijgt om te ondernemen, en vanuit creativiteit de gevestigde orde uit te dagen.

Naast de Head of Sales, wordt momenteel ook een Head of Finance & Operations aangetrokken. In een kleine organisatie als Holie is een goede culture fit essentieel. Teamgevoel is belangrijk, net als de energie en bereidheid om altijd ’the extra mile’ te willen lopen. De ideale kandidaat is een ambitieuze teamplayer, die weet wat op salesniveau nodig is om het succesverhaal van Holie nóg succesvoller te maken, en niets liever wil dan dat in de praktijk brengen.

 

Interesse?

Holie werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emily Olij via emily.olij@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emily Olij Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.