Head of Key Accounts

Head of Key Accounts

  • Sales
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf Vanaf 7 jaar werkervaring jaar werkervaring
  • 778 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Temper werkgeverspagina voor andere vacatures

Temper is een jong en snelgroeiend werkplatform. Het koppelt flexwerkers aan opdrachtgevers in horeca, retail en logistiek. Expansie naar nieuwe sectoren en landen staat op de agenda, maar ook binnen de huidige portfolio liggen kansen. Daarom is er nu een kans voor een Head of Key Accounts. Iemand die een belangrijke schakel kan zijn tussen de zakelijke markt en Temper en daarmee een essentiële bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van dit succesvolle bedrijf.

Over Temper

Temper werd in 2016 opgericht om ‘de wereld beter te laten werken’. Het werkplatform wil de arbeidsmarkt flexibeler maken en iedereen de kans geven zelfstandig te zijn. Als FreeFlexer kiezen mensen zelf waar, wanneer en tegen welk tarief zij willen werken. Temper koppelt met zijn digitale prikbord deze FreeFlexers aan klussen van bedrijven. Daarbij staat transparantie voorop.

Met dit uitgangspunt boekt Temper veel succes. De omzet via het platform groeide de afgelopen jaren exponentieel. Het aantal gewerkte uren via Temper ligt nu rond de 300.000 per maand. Het succes blijft niet onopgemerkt. Medeoprichter en CEO Paul Eggink werd eerder dit jaar beloond met de award voor EY Emerging Entrepreneur Of The Year.

“Paul is een bevlogen ondernemer die in een zeer korte tijd een relevante plek verovert in de wereld van steeds flexibelere werkvormen. Hij laat met zijn onderneming Temper zien dat maatschappelijke impact en een snelgroeiend, door technologie gedreven platform samen kunnen gaan.” Juryrapport EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2019

Bij Temper werken inmiddels 120 mensen aan verdere groei. Een dynamische groep self-starters, vooral bestaand uit energieke millennials. Zij helpen het platform op te schalen en uit te breiden naar nieuwe sectoren en landen. Tegelijkertijd ziet het management echter ook nog veel onbenut potentieel bij bestaande klanten.

Vacature: Head of Key Accounts

Temper investeert daarom in een Head of Key Accounts. De rol is enerzijds extern. De Head of Key Accounts voert gesprekken op strategisch niveau met key accounts zoals internationale cateraars en hotelketens om klantwensen te doorgronden. Waar staan zij over vijf jaar en hoe kan Temper zich aanpassen om hen zo goed mogelijk te blijven bedienen? Anderzijds zorgt hij of zij intern dat die wensen omgezet worden in dienstverlening op maat.

De key accounts zijn goed voor tweederde van de gehele Temper-business. De impact van deze functie op de verdere ontwikkeling van Temper is dan ook groot. De uitdaging ligt daarbij in het vertalen van inzichten naar proposities. Het gaat om het oplossen van strategische vraagstukken van belangrijke accounts. Een geschikte kandidaat heeft daarom niet alleen een hart voor sales, maar dient ook te beschikken over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen.

“Een (ex-) consultant met relatiemanagementervaring krijgt hier de kans om de toekomstige ontwikkeling van ons product vorm te geven.”Gerhard Jansen Lead Business Development Temper

Ervaring in het aansturen van mensen is belangrijk. Het Key Accounts team bestaat uit meerdere Key Account Managers en Account executives. Als meewerkend voorman zorgt de Head of Key Accounts voor strategisch overzicht en een langetermijnvisie. Ook geeft hij of zij vorm aan de verdere groei van het team. De persoon in deze rol is eindverantwoordelijk voor de performance van het team en rapporteert aan de CEO.

Wat deze rol interessant maakt is dat de externe en interne exposure groot is. De Head of Key Accounts wordt een belangrijke schakel tussen de zakelijke markt en Temper. Deze functie biedt bovendien een unieke kans deel uit te maken van een succesvol platform met veel ambitie. Temper heeft kapitaal opgehaald met als doel op korte termijn door te groeien naar een organisatie met 300 werknemers en een vertienvoudiging van de omzet.

Temper werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.