Head of Customer Success Management BeNe

Head of Customer Success Management BeNe

  • Scale-up
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1264 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Roamler werkgeverspagina voor andere vacatures

Roamler ontketende de afgelopen tien jaar een revolutie in de fieldmarketing-industrie. Op het platform connecten retail-, care- en techbedrijven met de hoogkwalitatieve flexibele schil die bestaat uit tienduizenden Roamlers. De Head of Customer Success Management zorgt er met het (te bouwen) CSM-team voor dat klanten het maximale uit het platform halen.

Over Roamler

In de Roamler-app verschijnen elke dag duizenden taken die op verschillende locaties uitgevoerd moeten worden. Er staat ook bij wanneer dat moet gebeuren en tegen welke prijs. De Roamler-community telt tienduizenden Roamlers in heel Europa, die direct op een taak kunnen reageren. Elke Roamler is zorgvuldig gerekruteerd, getraind en ingedeeld op basis van skillset, ervaring en locatie. Voor de business vertical Retail – de grootste business unit van Roamler – bestaan taken veelal uit mystery shopping, auditing en verschillende sales- en merchandisingtaken.

Sinds de oprichting noteerde Roamler elk jaar dubbele groeicijfers. Met de investering van 20 miljoen euro die het vorig jaar ophaalde, wil het bedrijf haar Nederlandse positie versterken en uitbreiden naar de rest van Europa.

Totaaloplossing voor klanten
De propositie van Roamler is ijzersterk. Het biedt klanten namelijk een effectieve totaaloplossing. Naast hoogwaardige dienstverlening beschikt het platform over een schat aan waardevolle data waarmee het haar klanten op efficiënte en snelle wijze begeleidt naar duurzame en flexibele oplossingen voor resources. Om die data beter te gebruiken en daarmee klanten beter te bedienen, trekt Roamler een Head of Customer Success Management aan.

Vacature: Head of Customer Success Management

De Head of Customer Success Management ontwikkelt de ideale customer journey voor Roamlers klanten in Nederland en België. Als direct aanspreekpunt voor klanten bepaalt de Head of Customer Success Management welke processen en systemen ingericht en verankerd moeten worden om die reis te optimaliseren. Maximaal klantsucces en -tevredenheid is een vereiste om de (internationale) groeiambities van Roamler te kunnen realiseren.

De Head of Customer Success Management bouwt en ontwikkelt een solide CSM-team, dat zich proactief en effectief richt op het toevoegen van waarde voor klanten. Op dit moment telt het team drie Customer Success Managers, maar dat aantal moet binnen een jaar verdubbelen. Dit team zorgt voor waarborging van de continuïtieit, stabiliteit en schaalbaarheid van Roamler. De Head of Customer Success Management krijgt alle vrijheid om te bepalen hoe haar/zijn high-performing team dat bewerkstelligt.

“Als Head of Customer Success Management heb je een uitgesproken growth mindset. Daarmee zorg je ervoor dat we onze ambitieuze groeidoelstellingen en die van onze klanten realiseren.” – Daniel van Eynsbergen, Retail International Operations Director

De Head of Customer Success Management werkt data- en procesgedreven, en stelt daarbij heldere KPIs op. Zij/hij is flexibel en creatief genoeg om te kunnen laveren in een scale-up die zo snel groeit dat groeipijnen hier en daar onvermijdelijk zijn. Een zelfstandige, resultaatgedreven houding is een must, net als een probleemoplossende, klantgeoriënteerde mindset. De Head of Customer Success Management werkt nauw samen met Daniel van Eynsbergen, Retail International Operations Director, aan wie zij/hij direct rapporteert.

Interesse? 

Roamler werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Gijs Millaard via gijs.millaard@topofminds.com 
om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Gijs Millaard Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.