E-commerce Manager

E-commerce Manager

 • E-commerce
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 1323 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Yoni werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 8 jaar e-commerce-ervaring 
 • Scale-up 
 • FMCG 
 • Merkaffiniteit 
 • Teambouwer 
 • Impactgericht

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan honderd procent van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij zestig procent doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Yoni is een taboedoorbrekend merk en wil met haar verhaal en natuurlijke menstruatieproducten zonder chemicaliën en andere poespas zorgen voor een bewustere wereld. Yoni heeft een stevige groeiambitie en wil in vijf jaar tijd haar omzet vertienvoudigen. De E-commerce Manager gaat meebouwen aan het realiseren van deze doelstelling door de onlinestrategie verder vorm te geven en het team te ontwikkelen dat zich bezighoudt met de implementatie. 

Over Yoni 

Yoni is een gecertificeerd B-Corp-bedrijf en wordt gedreven door haar missie ‘to keep chemicals away from vagina’s, globally’. Met het diverse team in Amsterdam werkt Yoni dagelijks aan het verspreiden van haar verhaal en natuurlijke producten die allemaal vrij zijn van chemicaliën, plastic en andere poespas. Daarnaast is Yoni continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten zoals bijvoorbeeld period-proof ondergoed. Naast on-trend producten en een duurzame visie heeft Yoni een thoughtleadershippositie als het gaat om alles rondom de vagina. Vanuit deze positie en visie zal het bedrijf zich in de toekomst steeds meer gaan uitbreiden.  

Momenteel is Yoni actief in de Benelux en het VK en sinds kort ook in Spanje. Yoni wil groeien met als doel de huidige omzet van drie miljoen euro te vertienvoudigen over vijf jaar. Deze omzetgroei moet gerealiseerd gaan worden door zowel internationale (DACH en Frankrijk) als online expansie. Er ligt nog een enorm potentieel in het online speelveld dat aangeboord kan worden. De E-commerce Manager gaat een belangrijke rol spelen door hiermee aan de slag te gaan. 

Vacature: E-commerce Manager 

De E-commerce Manager zal de huidige onlinestrategie moeten aanscherpen en verder uitbouwen. Slim gebruikmaken van het onlinebudget, social media en het bespelen van zowel de e-tail- als online retailkanalen (zoals Picnic, AH, Etos, Bol.com, Amazon, Ocado) als ook de focus op de eigen online presence zijn essentieel. Het opzetten van een abonnementsmodel en het uitbreiden van de webshop (ook op internationaal niveau) zijn heel concrete projecten waar de E-commerce Manager handen en voeten aan gaat geven.

Samenwerken is belangrijk. De E-commerce Manager heeft een vrije rol maar schakelt met de afdelingen Marketing, Sales, Finance en Supply Chain om merk en markt goed op elkaar af te stemmen. Daarnaast is de E-commerce Manager verantwoordelijk voor het opbouwen van een solide team dat de onlinestrategie vlekkeloos kan uitvoeren. Een duidelijke visie overbrengen, heldere rollen en verantwoordelijkheden afstemmen en het team coachen en motiveren, is iets waar de E-commerce Manager sterk in is. De ambitieuze groeidoelstelling en de transformatie van de organisatie die daarbij komt kijken, vraagt om sterk leiderschap. 

“Ik geloof dat als we gewoon open zijn over menstruatie en over alles wat daarbij komt kijken, de wereld zoveel zachter kan zijn. Voor elkaar, en voor de planeet.” – Mariah Mansvelt Beck, Oprichter Yoni

Tenslotte heeft de E-commerce Manager affiniteit met de missie en kernwaarden van Yoni en deelt de passie om bij te dragen aan meer well-being en duurzaamheid in Yoni’s productcategorieën. Kortom, echt een uitdaging voor een onconventioneel denker die niet bang is de strijd aan te gaan met heersende taboes rondom de vagina.

 

Interesse? 

Yoni werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Max Tasseron via max.tasseron@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

E-commerce Manager Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.