Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Corporate Development Manager

Corporate Development Manager

  • Consulting Exit
  • Technology
  • Utrecht
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1587 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de VodafoneZiggo vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

5G, GigaNet, IoT, smart cities & homes, en media: het speelveld van VodafoneZiggo verandert razendsnel. De Corporate Development Manager zorgt – via M&A en corporate projecten – dat het bedrijf optimaal gepositioneerd is om daarin mee te kunnen. Zij/hij leidt complexe, multidisciplinaire trajecten met enorme impact en veel interactie met senior executives. 

Over VodafoneZiggo

We staan voortdurend met elkaar in contact en zijn eraan gewend media, vermaak en werk altijd en overal binnen handbereik te hebben. VodafoneZiggo is een van de aanjagers van digitalisering in Nederland en vormgever van het netwerk van de toekomst.

Zo’n 9,5 miljoen particuliere en zakelijke klanten profiteren dagelijks van VodafoneZiggo’s aanbod: entertainment en een snel, krachtig en overal toegankelijk netwerk. Ook zorgt VodafoneZiggo dat ondernemers het maximale uit hun bedrijf kunnen halen. Van een breed scala aan telefonieoplossingen tot databeveiliging en werken in de cloud, VodafoneZiggo helpt haar klanten digitaal voorop te lopen.

We gebruiken onze technologie ook om een verschil te maken in de maatschappij. Daarom zijn duurzaamheid en sociale doelen een integraal onderdeel van onze strategie.” – Jeroen Hoencamp, CEO

VodafoneZiggo levert vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten aan consumenten en bedrijven. Het is een joint-venture van Liberty Global, wereldwijd de grootste in tv en breedbandinternet, en Vodafone Group, een van ’s werelds grootste telecom-providers. In 2020 behaalde het Nederlandse VodafoneZiggo een totale omzet van bijna 4 miljard euro.

De komende jaren is digitaal de kern van VodafoneZiggo’s strategie. Het bedrijf zet in op gepersonaliseerde gebruikerservaringen met slimme interacties op de juiste momenten en via de juiste kanalen. Alles draait daarbij om het inspelen op de voorkeuren van iedere individuele klant. Zo maakt VodafoneZiggo met behulp van data het netwerk van de toekomst nog laagdrempeliger toegankelijk voor iedereen.

Vacature: Corporate Development Manager

De Corporate Development Manager rapporteert aan de Director Corporate Development. Zij/hij is onderdeel van het Corporate Development Team van VodafoneZiggo, dat verantwoordelijk is voor het evalueren, selecteren en uitvoeren van kansen op het gebied van corporate development. 

De twee belangrijkste thema’s voor de Corporate Development Manager zijn M&A en corporate projecten (zoals bijvoorbeeld herstructureringen). Daarnaast werkt zij/hij ook aan strategische partnerschappen en innovatieprogramma’s die nog geen vaste plek in de organisatie hebben gevonden. Daarmee is de Corporate Development Manager de brug tussen strategie en business as usual. 

De Corporate Development Manager krijgt de kans om de leiding te nemen over trajecten en deals die grote impact hebben op de waarde van het bedrijf. Daarbij leert zij/hij onze business door en door kennen.” – Jan van Dijk, Director Corporate Development

Communicatie en stakeholdermanagement zijn voor de Corporate Development Manager essentieel. Zij/hij heeft een sturende rol in complexe, multidisciplinaire trajecten en M&A-deals waar snel veel mensen – intern en extern – bij betrokken zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Technology, Marketing, Finance, Legal, banken, en diverse adviseurs en advocatenkantoren. De Corporate Development Manager stuurt de projectteams op inhoud aan en is eindverantwoordelijk voor het resultaat. Daarbij schakelt zij/hij effectief op verschillende niveaus: van specialisten diep in de organisatie tot de directieleden. 

Inhoudelijk sturing geven aan complexe projecten vergt uitzonderlijke analytische en conceptuele vaardigheden en strategisch denkvermogen. De Corporate Development Manager kan zich nieuwe informatie razendsnel eigen maken en ingewikkelde problematiek terugbrengen tot toegankelijke en intuïtieve storylines op basis waarvan de directie snel de juiste besluiten kan nemen. Daarnaast voert zij/hij ook zelf de nodige analyses uit (eventueel ondersteund door in- en externe specialisten), zoals opportunity scans voor M&A, due diligence, synergieanalyses, business cases, bedrijfswaarderingen, dealstructuren en implementatieplannen.

Corporate Development Manager is een complexe rol met een groot en divers stakeholder-veld en een sterke inhoudelijke uitdaging. Tegelijkertijd is het een unieke mogelijkheid om te werken in een dynamische industrie, veel impact te hebben, en VodafoneZiggo goed te leren kennen.

 

Interesse? 

VodafoneZiggo werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken
via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.