Chief Wealth Accumulation

Chief Wealth Accumulation

  • General Management
  • Financial Services
  • Amsterdam
  • Vanaf 10 jaar werkervaring
  • 2243 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Knab werkgeverspagina voor andere vacatures

Met steeds meer zzp’ers stijgt de vraag naar individuele vermogensoplossingen (zoals pensioen en beleggen). Knab wil niets liever dan dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun financiële toekomst. De Chief Wealth Accumulation speelt hierop in, door – met haar/zijn team – naar de klant te luisteren en steeds nieuwe proposities te ontwikkelen.

Knab. Online bank. Menselijke service.

Knab is een jonge online bank die in 2012 is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet én kan in de financiële wereld; dat het moet draaien om de klant. Daarom focust Knab zich op innovatie, menselijke service en transparante dienstverlening. De naam zegt veel over wat Knab drijft. De bank doet het anders en heeft daarom de ‘K’ van klant vooropgezet.

Knab heeft zowel een bèta- als een gamma- persoonlijkheid: cijfermatig én empathisch, hoofd én hart, verstand én gevoel. De online bank levert slimme bankproducten én de fijnste persoonlijke service.

“Het klantperspectief is leidend in alles wat we doen. Dat hoor je vaker, maar bij ons is dat écht zo. Kijk maar eens naar de extreem hoge waardering die klanten hebben voor onze klantenservice.” – Nadine Klokke, CEO

Na acht jaar is Knab nog steeds een relatief jong bedrijf in het banklandschap. Toch is de bank, met meer dan 500 duizend klanten, de status van nieuwkomer wel ontstegen. De snelgroeiende digitale bank – onderdeel van Aegon – is klaar voor de volgende stap: verdere professionalisering en continuering van het groeipad, zonder daarbij de klantfocus kwijt te raken.

Vacature: Chief Wealth Accumulation

De Chief Wealth Accumulation is P&L-verantwoordelijk voor de value stream Wealth Accumulation. Zij/hij zet producten, tools en proposities neer die klanten helpen financiële vrijheid voor zichzelf te realiseren in de toekomst. De Chief Wealth Accumulation rapporteert aan de CEO en is onderdeel van Knabs Management Board. Zij/hij leidt een team van in totaal zo’n honderd medewerkers, waaronder een eigen serviceafdeling, developers en een Sales & Retention team.

“Knab is non-stop in beweging. Op de winkel passen is er hier niet bij. Daarom zoeken we een ondernemende Chief Wealth Accumulation die in sneltreinvaart nieuwe producten kan lanceren.” – Nadine Klokke, CEO

Door het stijgende aantal zzp’ers en flexwerkers is er steeds meer vraag naar individuele oplossingen voor pensioen, beleggen en vermogensopbouw. De Chief Wealth Accumulation speelt in op die behoefte door producten en customer journeys te ontwikkelen die aansluiten op de wensen van deze doelgroep. Uiteraard volledig in Knab-stijl: toegankelijk, digitaal en met uitstekende service.

De Chief Wealth Accumulation is – met haar/zijn team – verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van proposities en producten. Daarbovenop legt zij/hij een duidelijke en inspirerende visie neer voor de toekomst van Wealth Accumulation. De Chief Wealth Accumulation ontwikkelt een strategie die klanten, collega’s en andere stakeholders enthousiasmeert, waar de innovatie vanaf spat en waarmee Knab de enorme groeipotentie in het segment aan gaat.

 

Interesse?

Knab werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met
Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.