Chief of Staff

Chief of Staff

  • Consulting Exit
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 2464 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Fetim Group werkgeverspagina voor andere vacatures

De Chief of Staff van Fetim Group – een ondernemend familiebedrijf in bouwmaterialen en woninginrichting – is de rechterhand van CEO en CFO. Zij/hij ondersteunt hen op alle belangrijke, strategische onderwerpen. Een rol met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en impact, en een uitgelezen kans om te leren hoe een bedrijf te leiden.

Over Fetim Group

Fetim is een toonaangevend handelsbedrijf in bouwmaterialen en woninginrichting. Het assortiment is onderverdeeld in zes categorieën: raamdecoratie, wanddecoratie en opbergen, vloeren, sanitair, technisch sanitair en bouwproducten. In ieder van die categorieën heeft Fetim verschillende aansprekende merken die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften in de markt. Bekende merken zijn bijvoorbeeld: Flexxfloors, Solidfloor, Intensions, Liedeco, Duraline en Haceka.  

Fetim staat bekend om haar relevante innovaties en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf produceert een deel van haar assortiment zelf en koopt haar grondstoffen en producten in op een duurzame en verantwoorde manier. Zo levert Fetim haar klanten – met name speciaalzaken, aannemers en doe-het-zelfketens in meer dan veertig landen over de hele wereld – hoogwaardige en vernieuwende oplossingen en runt het bedrijf haar business planet proof.

Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We willen met onze producten de trend zetten in de markt.” – Marcel Koekoek, CEO

De cultuur bij Fetim is ambitieus en ruimdenkend. Het familiebedrijf stimuleert ondernemerschap en is voortdurend op zoek naar nieuwe kansen. De medewerkers van Fetim beschikken over een goede mix van creativiteit en doorzettingsvermogen om samen tot de juiste oplossingen te komen. Voor de komende jaren zet het bedrijf in op flinke groei zonder daarbij haar kern uit het oog te verliezen: hoogwaardige, innovatieve producten en uitstekende service.

Vacature: Chief of Staff

De Chief of Staff bekleedt een nieuwe functie binnen Fetim. Zij/hij is de rechterhand van CEO en CFO en ondersteunt hen bij een breed scala aan onderwerpen. De Chief of Staff bereidt onder andere meetings en presentaties voor en zet projecten op. Zij/hij denkt daarbij ook nadrukkelijk mee over de inhoud en is niet bang om kritische vragen te stellen. Daarmee heeft zij/hij een faciliterende rol met een sterke strategische component. De Chief of Staff rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

De Chief of Staff ondersteunt de CEO en ondergetekende bij alle belangrijke onderwerpen van Fetim. Een ondernemende rol met veel verantwoordelijkheid. Zij/hij krijgt daarbij de ruimte om de focus van de rol deels zelf te bepalen.” – Alwin Bosscher, CFO

De Chief of Staff richt zich op alle onderwerpen die voor CEO en CFO relevant zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van rapportages richting RvC en aandeelhouders, het opstellen van jaarplannen, het uitwerken van de strategie, en het uitdenken en voorbereiden van MT-offsites. Analyses zijn een belangrijk onderdeel van de rol. Zij/hij duikt zelf de cijfers in om de plannen en rapportages met data te onderbouwen. De Chief of Staff dringt – met haar/zijn financiële kennis en analytisch vermogen – snel door tot de kern en heeft de denkkracht en communicatieve vaardigheden om het verhaal helder en gestructureerd op papier te zetten.

Fetim is een familiebedrijf met een ondernemende cultuur en snelle besluitvorming. Die context geeft de rol de nodige uitdaging en afwisseling. De Chief of Staff pakt de projecten op die cruciaal zijn voor de toekomst van Fetim en heeft daarmee een mooie kans om bij te dragen aan echte verandering.

Door nauw samen te werken met ervaren bestuurders krijgt de Chief of Staff een uniek inkijkje in hoe je een bedrijf runt. Zij/hij kan zichzelf snel ontwikkelen, nieuwe mensen leren kennen en aan veel verschillende onderwerpen werken. Daarmee is de functie de ideale leerschool om in de toekomst zelf een directiefunctie te gaan vervullen.

 

Interesse? 

Fetim Group werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken
via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.