Chief of Staff

Chief of Staff

  • Consulting Exit
  • Borne
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 1972 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Bons & Evers werkgeverspagina voor andere vacatures

Bons & Evers is een maakbedrijf; het produceert ready to assemble onderdelen door het warmtepersen van metalen. Na overname door Bencis Capital Partners heeft de Board stevige groeiambities en gaat het bedrijf over de hele linie commerciële en operationele verbeteringen doorvoeren. De Chief of Staff werkt als rechterhand van de Board om kansen op te sporen en te realiseren. Een mooie kans voor een ervaren strategieconsultant.

Over Bons & Evers

Bons & Evers is een marktleider in warmtepersen en bewerken van aluminium, koper en messing. Het bedrijf maakt klantspecifieke onderdelen uit grondstofbuizen, voor verscheidene opdrachtgevers binnen de automotive-industrie of voor bouw- of elektriciteitstoepassingen. Bons & Evers zit in dynamisch en aantrekkelijk vaarwater, in de markten gebeurt veel en het bedrijf groeit.

De onderdelen worden geproduceerd met warmteperstechnieken die plaatsvinden in moderne volautomatische perserijen. De drie productielocaties van koper en messing bevinden zich in Nederland, Duitsland en Frankrijk, de aluminium onderdelen produceert Bons & Evers in Duitsland, Hongarije en China.

Bij Bons & Evers werken ongeveer 600 medewerkers. Het is een maakbedrijf en daar is de cultuur ook naar. De werknemers delen hun passie voor het product en de geavanceerde en moderne techniek. Bons & Evers streeft naar een zero defect productieproces; kwaliteit en precisie staan dus hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor staat in Borne, in het oosten van het land.

Van oorsprong is Bons & Evers een familiebedrijf. In 2019 is de holding overgenomen door investeringsmaatschappij Bencis Capital Partners om de verdere groei en internationalisering van het bedrijf te versterken. Het bedrijf heeft grote groeiambities en breidt in deze fase uit met een Chief of Staff die over de hele linie van het bedrijf, zij aan zij met de board, groei en verbetering gaat signaleren en doorvoeren.

“Het bedrijf bevindt zich in een zeer dynamische fase waarin er veel groeipotentieel is, er veel in de markt gebeurt en het bedrijf een nieuwe board heeft aangesteld die met nieuwe perspectieven komt.” – Jorrit Rijnbeek, Investment Director bij Bencis Capital Partners (ex-McKinsey)

Vacature: Chief of Staff

De Chief of Staff neemt de hele scope van het bedrijf onder de loep en signaleert en implementeert commerciële en operationele verbeteringen. Zij/hij werkt samen met de CEO, COO en CFO om inzicht te verkrijgen in verbeterpotentieel en kansen. De Chief of Staff is sparringspartner van de board, haalt informatie op vanuit de organisatie, doet interne- en marktanalyses en voert verbeteringen door om bijvoorbeeld winstgevendheid, efficiëntie, kwaliteit en werkomgeving van Bons & Evers te versterken.

De Chief of Staff is een generalistische strateeg die met enthousiasme de volle breedte van het bedrijf gaat doorlichten. De Chief of Staff zal commerciële- en groeikansen onderzoeken met de board. Dit gaat bijvoorbeeld over portfolio-optimalisatie of het groeien van aluminium in China. Een andere kwestie waar de Chief of Staff op korte termijn mee aan de slag gaat is het optimaliseren van de internationale verdeling van productieprocessen en -locaties. Ook wil Bons & Evers op de productieprocessen zelf meer Lean- en Operational Excellence-principes gaan toepassen. De Chief of Staff zal de initiatieven ook drijven en bijdragen aan de implementatie van de strategie. Zij/hij staat midden in de organisatie en kan de connectie maken tussen de slimme analyse en de productiepraktijk.

De Chief of Staff heeft veel vrijheid om eigen projecten te signaleren en op te pakken. Zij/hij zit ook op de perfecte plek om op termijn door te groeien; de rol heeft grote senior exposure binnen een internationale organisatie met veel mogelijkheden.

“Door de steile leercurve is de rol een goede springplank om op termijn door te groeien binnen of buiten Bons & Evers. Intern zijn altijd meer dan genoeg doorgroeikansen in binnen- en buitenland mogelijk.” – Ron Blokzijl, CEO Bons & Evers

 

Interesse?

Bons & Evers werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Imke Peters via 
imke.peters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Chief of Staff Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.