CEO

CEO

 • General Management
 • Technology
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 15 mei 2024
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 589 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 10 jaar ervaring
 • In de uitzendbranche
 • Procesmanager
 • Financieel onderlegd
 • Expertise op het gebied van IT
 • Strategisch
 • Affiniteit met de zorg

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

HuisartsenHulp voorziet huisartsenpraktijken in heel Nederland van tijdelijk en vast ondersteunend personeel. Sinds de oprichting positioneert de organisatie zich overtuigend in de markt. De basis is stevig, en er zijn op meerdere vlakken mogelijkheden voor verdere groei en optimalisatie. De CEO stippelt de strategische koers uit waarmee HuisartsenHulp de potentie maximaal kan benutten.

Over HuisartsenHulp

Personele problemen zijn er vandaag de dag overal. De eerstelijnszorg vormt daarop geen uitzondering. Gezondheidscentra, huisartsenpraktijken en -posten hebben veel last van de krapte op de arbeidsmarkt. Om voor deze personeelsvraagstukken een oplossing te bieden, startten ondernemers Midas Buddemeijer en Brian Hickey in 2009 HuisartsenHulp. De missie: personele uitdagingen van huisartsen oplossen zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Op een eigen ontwikkeld platform kunnen kandidaten in contact komen met huisartsenpraktijken, -posten en gezondheidscentra. Dat proces is vrijwel geheel geautomatiseerd, waardoor er snel geschakeld kan worden. Een oplossing is meestal al binnen enkele uren gevonden, ook ‘s avonds of in het weekend. Met die snelheid onderscheidt HuisartsenHulp zich van de concurrentie.

De markt is volop in beweging. De schaarste blijft, de concurrentie neemt toe. Om ook in de toekomst toonaangevend te zijn, wil HuisartsenHulp de komende tijd een flinke professionaliseringsslag doorvoeren.

Vacature: CEO

De founders bouwden HuisartsenHulp tot de stabiele, succesvolle marktleider die het vandaag de dag is. Het product en de IT-infrastructuur hebben zich de afgelopen jaren overtuigend bewezen, nu is het tijd om op deze stevige basis voort te borduren. Om de organisatie naar de volgende fase te brengen, is volgens de oprichters naast de huidige Operationeel Manager een ander type manager nodig: de CEO.

De CEO ontwikkelt – in nauw overleg met de ervaren en gemotiveerde Operationeel Manager – de langtermijnvisie waarmee het succes en de groei van HuisartsenHulp verder aangejaagd kan worden. Er zijn tal van mogelijkheden: producten uitbouwen, features op het platform toevoegen, interne opleidingen aanbieden, labels overnemen of internationale uitbreiding – om een paar opties te noemen. De CEO bepaalt welke strategische keuzes de juiste zijn, en koppelt ze aan heldere kwantitatieve doelen en duidelijke tijdslijnen. Met een scherpe financiële visie buigt zij/hij zich over zaken als marge- en winstoptimalisatie, identificeert manieren om kostenefficiënter te werken en kijkt hoe financiële processen verbeterd kunnen worden. Beslissingen zijn altijd gebaseerd op een uitgebreide analyse van de data, die de CEO op de juiste manier verzamelt en interpreteert.

Het jonge, energieke team dat op dit moment wordt aangestuurd door de Operationeel Manager telt twaalf fte, waaronder verschillende regiomanagers en intercedenten. Zodra de nieuwe CEO is ingewerkt doet Midas Buddemijer, de Co-founder die de CEO-rol tot dit moment vervulde, een stap terug uit de organisatie. De Operationeel Manager zal de rol van COO bekleden. De oprichters en tevens aandeelhouders zien de CEO en COO nadrukkelijk op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken. HuisartsenHulp is een kleine, informele organisatie waar mensen elkaar op de inhoud challengen en opbouwende kritiek geven – dat maakt het team en de organisatie alleen maar sterker.

“Zonder al te veel marketingbudget groeiden we afgelopen jaar met twintig procent. Het geeft maar aan hoeveel potentie er is. Als CEO breng je in kaart hoe we die potentie het best kunnen verzilveren. Een mooie rol waarin je veel impact kunt hebben op onze organisatie, de gezondheidszorg en het welzijn van patiënten.” – Midas Buddemeijer, co-founder

De rol vraagt om een gedreven generalist met bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche en/of (huisartsen)zorg, en grote affiniteit met IT. Sterke strategische, analytische en financiële vaaardigheden zijn essentieel, net als goede ‘teamwork skills’ om samen met de toekomstig COO en de rest van het team HuisartsenHulp naar het volgende niveau te tillen.

 

Interesse?

HuisartsenHulp werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

CEO

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.