Business Unit Director

Business Unit Director

  • General Management
  • Utrecht
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 2909 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Normec werkgeverspagina voor andere vacatures

Als specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid zorgt Normec ervoor dat organisaties veilig, snel en (kosten)efficiënt kunnen innoveren. De Business Unit Director zorgt ervoor dat het bedrijf de stijgende lijn die het sinds haar oprichting heeft laten zien, de komende jaren onverminderd doorzet. 

Over Normec

Sinds Normec in 2015 het levenslicht zag, groeide het uit tot de nummer één op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance. In de continu veranderende wereld ondersteunt de organisatie haar klanten in hun innovatieproces en helpt ze door middel van testen, inspecties, certificeringen en compliance-diensten om risico’s te voorkomen. Niet sec als leverancier van benodigde tests of certificaten, maar als oprechte sparringpartner die proactief met de klant meedenkt over duurzame kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Die persoonlijke, betrokken benadering maakt Normec onderscheidend en zorgde ervoor dat het in korte tijd een leidende positie op de markt veroverde.

“Normec wil een bijdrage leveren aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving.” – Joep Bruins, CEO

Buy & Buildstrategie
De ambities van Normec zijn groot. Zeker sinds eerder dit jaar private equity-partij Astorg een meerderheidsbelang verwierf, krijgt de drang naar nationale en internationale expansie een impuls. Een succesvolle buy & buildstrategie – die Normec al sinds het begin van haar bestaan voert – en een resultaatgedreven Business Unit Director zijn enkele van de key success factors waarmee de ambitieuze doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Vacature: Business Unit Director


De Business Unit Director werkt op één van de kantoren van Normec. De locatie bestaat ongeveer uit zo’n honderd medewerkers.

De Business Unit Director draagt P&L-verantwoordelijkheid voor de gehele business en staat aan het roer van deze Business Unit. Zij/hij zoekt continu naar synergie tussen mensen, processen, procedures en regelgeving. Daarbij heeft zij/hij oog voor het strategische en het commerciële aspect, en de juiste betrokkenheid en inzet van de medewerkers – zowel op de korte als de lange termijn.

“Kennis, kunde en een goed kwaliteitsniveau zijn essentieel. De Business Unit Director waarborgt dit door gedreven medewerkers aan te nemen, te motiveren, optimaal te ontwikkelen en te behouden.” – Leidinggevend Business Unit Director

Overzicht behouden en prioriteiten stellen
De Business Unit Director behoudt te allen tijde het overzicht over projecten, processen en medewerkers, en zorgt voor optimale facilitering van de gehele organisatie. Zeker in een high-paced omgeving als Normec zijn een helikopterview en prioriteiten kunnen stellen een must. Procesoptimalisatie is dat eveneens: als de Business Unit Director mogelijkheden voor verbetering ziet, creëert zij/hij op overtuigende, empathische wijze draagvlak binnen de organisatie om zaken te veranderen. Daarmee kan de Business Unit Director, indien succesvol, vrij snel veel operationele verantwoordelijkheden naar zich toe te trekken. Sterke communicatieve vaardigheden helpen daarbij, evenals een scherp analytisch en strategisch brein.

Normec-DNA: betrokken, ondernemend en ambitieus
De Business Unit Director rapporteert direct aan de Managing Director van deze bedrijfstak. In de dagelijkse praktijk schakelt de Business Unit Director regelmatig met de Normec Group. Binnen Normec zijn de lijnen kort en is de onderlinge betrokkenheid groot. Ondernemerschap en team spirit zit diep verweven in het DNA van de organisatie, waarin doorgroeien eerder regel dan uitzondering is. Fouten maken mag, mits ervan wordt geleerd en snel een adequaat plan B geopperd wordt. Ook dan blijft het vizier gericht op de enorme groei die Normec de komende jaren wil realiseren, en waar de Business Unit Director een significante bijdrage aan levert.

 

Interesse?

Normec werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Daan Bouman via daanbouman@topofminds.comom te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

Contact

Daan Bouman Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.