Business Development Adviseur

Business Development Adviseur

 • Strategy
 • Consulting
 • Amsterdam
 • 931 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Clifford Chance werkgeverspagina voor andere vacatures

Binnen de advocatuur staat Clifford Chance bekend als een van de beste werkgevers ter wereld. Voor het toonaangevende advocatenkantoor zijn de staffuncties even belangrijk als de kwaliteit van de juridische dienstverlening. Daarom werft Top of Minds voor Clifford Chance Amsterdam een Business Development Adviseur.

Clifford Chance

Juridische dienstverlening van de allerhoogste kwaliteit – daar staat Clifford Chance wereldwijd om bekend. Clifford Chance heeft 33 kantoren in 23 landen. Het Nederlandse kantoor is opgericht in 1972 in Amsterdam. Dit kantoor biedt wereldwijde kwaliteit aan op een lokaal niveau, met een aanpak die op maat is gesneden voor de Nederlandse markt.

Dankzij deze propositie groeide het kantoor uit tot een topspeler van de Nederlandse markt, met een team van meer dan 130 advocaten en 20 partners. Zij adviseren over Nederlands, Engels en internationaal recht en zijn ingedeeld in de secties Financial Markets, Corporate, Employment & Pensions, Tax, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

“Internationaal staat het Nederlandse kantoor bekend als aanjager van vooruitgang, van legal tech innovaties tot commerciële best practices.” – Loes Dorstijn, Head of Business Development, Marketing & Communications

Het klantenportfolio loopt uiteen van financiële instellingen tot investeringsmaatschappijen en van internationale corporates tot fintech-bedrijven. De organische groei is niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit van de juridische dienstverlening, maar ook aan de afdeling Business Development, Communications & Marketing.

Business Development, Communications & Marketing (BDCM)

Het team van bestaat uit twee Business Development Managers, een Business Development Coördinator, twee Marketing/Communicatie Specialisten en twee Events Managers en wordt aangestuurd door Loes Dorstijn, Head of Business Development, Marketing & Communications. Op dit moment is er een vacature voor Business Development Adviseur.

Vacature: Business Development Adviseur

De Business Development Adviseur ondersteunt advocaten, notarissen en partners bij verschillende commerciële activiteiten. De verantwoordelijkheden van de Business Development Adviseur lopen uiteen van projectmanagement en het opstellen van (inter)nationale pitches tot het signaleren, analyseren en benutten van nieuwe kansen in de markt en het professionaliseren van interne processen en het delen van best practices.

De Business Development Adviseur werkt samen met de rest van het BCDM-team om veel van hen te leren, optimaal gebruik te maken van hun expertise en de strakke deadlines te halen. Zo zorgt hij/zij dat Clifford Chance keer op keer de verwachtingen van klanten overtreft in een vaak zeer vertrouwelijke, complexe en internationale context.

Kandidaatprofiel

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met business development
 • Binnen zakelijke dienstverlening/B2B
 • Organisatiesensitiviteit en beïnvloedingsvaardigheden
 • Projectmanagement
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

Clifford Chance werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com.

 

Lees hier het interview met Loes Dorstijn, Head of Business Development, Marketing & Communications bij Clifford Chance.
Interview Loes Dorstijn

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.