Business Consultant

Business Consultant

  • Marketing
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 1548 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Talpa eCommerce vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

VakantieVeilingen.nl, ActievandeDag.nl en SlaJeSlag.nl zijn enkele  succesvolle labels van Talpa eCommerce/Emesa. Het bedrijf – onderdeel van Talpa Network – is marktleider in de Benelux op het gebied van dynamic pricing in de vrijetijds- en reissector. Er is nog enorm veel ruimte voor groei. Daarom trekt de organisatie een gedreven Business Consultant aan. 

Over Talpa eCommerce/Emesa

Naast het veilen van allerhande fysieke producten, opereert Talpa eCommerce/Emesa opereert op het gebied dat zij zelf treisure noemen: travel, leisure en entertainment. Een enorme markt, waar feitelijk alles onder valt waar men een kaartje voor moet kopen: van dierentuinen en pretparken, tot wellnesscentra, theaters, festivals, vakanties en weekendjes weg – en alles daartussenin.

Dit jaar lanceerde Talpa eCommerce/Emesa een partnerplatform, waar producten direct door partners kunnen worden aangeboden. Door relevante klantgroepen aan te boren en via verschillende labels en kanalen wervende campagnes te voeren, is Talpa eCommerce/Emesa voor haar klanten van grote toegevoegde waarde. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland, waar het bedrijf actief is met labels als VavaBid.be en Aladoo.de.

Bij Talpa eCommerce/Emesa weten ze één ding zeker: er is nog enorm veel ruimte voor verbetering en groei, zowel intern als extern. Goede ideeën en financiële slagkracht om de organisatie naar de volgende fase te loodsen, zijn er genoeg,  evenals de drive en ambitie om deze groei- en verbeterkansen verder te benutten.

Vacature: Business Consultant

De Business Consultant werkt als rechterhand van de CEO en samen met het MT aan verschillende projecten die bijdragen aan de strategische doelstellingen van de organisatie. De Business Consultant heeft in deze context zowel een strategische als een operationele rol: zij/hij denkt proactief mee over de koers van het bedrijf, is in the lead van strategische projecten én voor de implementatie ervan.

De projecten waar de Business Consultant zich op richt, zijn divers, uitdagend en haken aan bij verschillende actuele thema’s. Zo is er het ‘Going local’-traject, dat als doel heeft om het aanbod op onder andere ActievandeDag.nl meer lokaal gedreven te laten zijn. Ook is er het grootschalige Operational Excellence-project, waarin het stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren van processen binnen de organisatie centraal staat. Andere projecten richten zich onder meer op het verlevendigen van de (langetermijn)strategie binnen de organisatie, het versterken van ActievandeDag.nl en verdere uitbreiding van het platform in Duitsland.

Relevante, uitdagende businessvraagstukken
Kortom: de Business Consultant wacht een breed scala aan interessante businessvraagstukken. Wat elke case gemeen heeft, is dat het relevant en uitdagend is, en een sterke tech- en productcomponent heeft. De Business Consultant werkt nauw samen met de CEO, Caroline Ammerlaan, aan wie zij/hij direct rapporteert. De rol komt met veel verantwoordelijkheid en vrijheid: een zelfstartende, initiatiefrijke attitude is absoluut een must. Bij goede prestaties en dito resultaten is doorgroeien binnen de organisatie een logische vervolgstap.

De rol is een uitgelezen kans voor een strategische, datagedreven Business Consultant met een tomeloze dosis energie. Een ondernemend type dat er geen genoegen mee neemt om slechts een deel van het verhaal te kennen, maar inhoudelijk altijd de diepte in gaat en zaken vervolgens helder en compact aan anderen overbrengt en van gedegen advies voorziet. Door de heldere, overtuigende wijze waarop de consultant dat doet, krijgt zij/hij mensen én de organisatie gemakkelijk in beweging.

Als Business Consultant ben je zeer nauw betrokken bij allerlei vraagstukken die bepalend zijn voor de toekomst van Talpa eCommerce/Emesa. Als belangrijke spil in de organisatie kun je heel snel impact zien van dingen die je doet.” – Caroline Ammerlaan, CEO

 

Interesse? 

Talpa eCommerce/Emesa werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emily Olij via emily.olij@topofminds.com 
om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emily Olij Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.