Unilever vacatures

Unilever vacatures

Werken bij Unilever

Onder de douche, in keuken en in de wasmachine – de producten van Unilever worden elke dag gebruikt door meer dan twee miljard consumenten.
Het hoofdkantoor van de van oorsprong Nederlandse multinational is gevestigd in Londen. Verder zijn het Food & Refreshment hoofdkantoor, Marketing & Sales en de Europese Supply Chain gevestigd in Rotterdam. Het Food Innovation Centre zit in Wageningen. Ook zijn er heel wat mensen die werken bij Unilever vanaf het kantoor en fabriek van de Vegetarische Slager in Breda of de Ben & Jerry’s fabriek in Hellendoorn.

Groei en Unilever

Unilever heeft de ambitie om van omvang te verdubbelen en de impact op het milieu te halveren. Daarbij maken gedreven, getalenteerde medewerkers natuurlijk het grote verschil. Unilever is een toonaangevende werkgever met een prestatiecultuur. Door een persoonlijke benadering halen leidinggevenden het beste uit iedere werknemer. Talent wordt uitgezocht op energie, ambitie, creativiteit, expertise, passie en het vermogen om nauw samen te werken. Wie eenmaal aan boord is, krijgt veel kansen om zichzelf te ontwikkelen, met diverse uitdagingen en directe verantwoordelijkheid.

Impact en Unilever

Bij Unilever werken experts nauw samen op het gebied van productie, sales, research & development en technologie. De werkgever weet medewerkers steeds weer in hun kracht te zetten en zo de business verder te laten groeien. Dankzij deze kennis, gecombineerd met vernieuwend denken, kunnen werknemers lef tonen en steeds verder innoveren. Unilever vindt dat medewerkers en sollicitanten niet beoordeeld moeten worden op functietitels, maar op de positieve impact die ze maken in het werk dat ze doen. Dat maakt vacatures bij Unilever interessant voor ambitieuze kandidaten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.