TUBES

TUBES

Wel een glas wijn, maar geen hele fles opentrekken? TUBES maakt kwaliteitswijnen, gedistilleerde dranken en cocktails toegankelijk per glas. Met steeds meer eenpersoonshuishoudens en verantwoorde alcoholconsumptie is dit een doorslaggevende innovatie.

Markten waar TUBES zich op richt, zijn onder andere giftboxen, sampling en consumptie. TUBES grootste groeikanaal zijn de wijnhuizen zoals Catena Zapata en Chateau de Pommard. Zij zien in TUBES een ideale manier om hun klanten nieuwe oogsten te laten ontdekken en verschillende kwaliteitswijnen te laten proeven. Daarnaast werkt de internationaal georiënteerde scale-up ook samen met internationele retailers, zoals Ahold Delhaize, Aldi en de Bijenkorf. Een van TUBES’ grootste groeimarkten is travel, waarin het bedrijf in 2019 de ‘Best On-board Beverage Award’ heeft gewonnen en zakendoet met verschillende grote luchtvaartmaatschappijen.

 

Wat TUBES uniek maakt, is de single serve met behoud van het smaakboeket. Dankzij de eigen productiefaciliteiten en de gepatenteerde vultechniek smaakt iedere wijn conform de specificaties van het wijnhuis. Daarnaast kunnen klanten de stijlvolle verpakkingen volledig personaliseren. Zo ontstaat een complete beleving.

In 2015 begon TUBES met produceren. Inmiddels heeft het bedrijf een internationale footprint, vijftien fte en partnerships met vooraanstaande spelers als e-Luscious, Vinebox, D-Vine en Vivant. TUBES heeft tevens eigen platformen, zoals www.12nightsofwine.nl en www.tastygrapes.nl. De komende jaren staan in het teken van snelle groei: verdrievoudiging van de omzet en uitbreiding van het team. Met nieuwe partnerships, strategische meerjarencontracten en bovenal een voortdurende focus op kwaliteit, heeft TUBES het momentum om haar voorsprong verder uit te bouwen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.