Spadel

Spadel

Over Spadel
Spadel is een Europees familiebedrijf dat mineraalwater en limonades produceert. Met succesvolle merken als Spa en Bru is het marktleider in de Benelux. Daarnaast zijn Wattwiller, Carola en Devin in Frankrijk en Bulgarije leidende merken. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel en het Nederlandse kantoor in de buurt van Breda zetten dagelijks bijna 700 medewerkers zich in om consumenten in de Benelux, Frankrijk en Bulgarije van gezonde en lekkere water- en frisdranken te voorzien. Met sterke regionale merken en natuurlijke producten wist Spadel de afgelopen jaren haar leidende positie flink te verstevigen.

 

Eerste CO2-neutrale drankbedrijf in Europa
Zoals elke beursgenoteerd bedrijf heeft Spadel ambitieuze commerciële doelen. Wat de organisatie echter anders maakt, is dat commerciële targets nooit ten koste van de natuur mogen gaan. Spadel is het eerste drankbedrijf in de Benelux dat volledig CO2-neutraal is. Een prestatie waar ze met recht trots op zijn. Duurzaamheid is voor het bedrijf geen license to operate, maar een kernwaarde die diep in het dna van de organisatie en al haar medewerkers verankerd zit.

Een van de belangrijkste doelstellingen is om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dat bereikt Spadel onder meer door zo lokaal mogelijk te opereren en transport zoveel mogelijk te beperken. Het in-house R&D team is continu op zoek naar manieren om verpakkingen duurzamer te maken. Ook de bescherming van de natuurlijke waterbronnen en het bevorderen van biodiversiteit staat hoog op de prioriteitenlijst.

 

Team spirit en empowerment
Andere kernwaarden van Spadel zijn agility, togetherness, ownership en excellence. Medewerkers zijn enorm ambitieus; de lat kan altijd nog iets hoger. Team spirit is een groot goed – in je eentje bereik je lang niet wat je samen kunt neerzetten. Men krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om altijd en overal het beste uit zichzelf en collega’s te halen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.